După ce a decis ca 2020 să devină, autoproclamatului ei „an al sănătății”, actrița s-a apucat serios de treabă. Ea nu s-a simțit și nici nu a arătat vreodată mai bine ca acum.

Rebel Wilson își continuă transformarea

Prin intermediul contului său de Instagram, Rebel și-a informat mereu fanii despre cum merge aventura ei pe drumul în care și-a propus să piardă în greutate. Printre altele acest proces implică antrenamente serioase alături de antrenorul ei Jono Castano, timp de șase zile pe săptămână.

Vedeta le-a mărturisit fanilor că vrea să ajungă la 75 de kilograme. Dar și să-și producă unul dintre filmele sale înainte ca anul 2020 să se încheie.

„Voi fi sinceră cu voi, cu misiunea mea „Anul sănătății ”, încerc să ajung la 75 kg. Și, din punct de vedere profesional, încerc să produc unul dintre filmele mele înainte de sfârșitul anului! Ambele lucruri necesită un efort zilnic – dar lucrez din greu „, a scris ea.

Așa că pentru a ajunge la greutatea pe care și-a stabilit-o, antrenorul ei s-a asigurat ca aceasta să aibă parte de exerciții de intensitate ridicată și a făcut pentru ea circuite regulate. De asemenea, Rebel a mers mai mult și adoptat „schimbări pozitive” în dieta ei. Cum ar fi evitarea zahărului și a mâncărurilor nesănătoase și s-a asigurat constant că este bine hidratată.

Ambiția ei a motivat fanii care își doresc să îndeplinească anumite obiective și i-a îndemnat să nu renunțe niciodată chiar dacă vor trebui să se târască spre obiectivele lor.

„Încercați să depuneți un pic de efort în fiecare zi … Știu că unele zile sunt frustrante, ți-e poftă să renunți, te enervează lipsa de progres … dar lucrurile bune îți vin în cale.” a anunțat actrița.

 Rebel Wilson a dezvăluit cum a ajuns să slăbească în mod accidental 4 kilograme, în mai puțin de o săptămână. Fanii actriței sunt tot mai uimiți de transformarea ei!
Foto: Instagram/Rebel Wilson

Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească patru kilograme

Într-un interviu recent pentru Entertainment Tonight, Rebel a explicat cum a slăbit accidental 4 kg în mai puțin de o săptămână în timp ce filma pentru filmul „Cats”. Deoarece erau mulți dansatori de elită în distribuție, setul a fost încălzit în condiții de saună în fiecare zi, pentru a evita ca cineva să-și întindă un mușchi.

„Am slăbit patru ​​kilograme, filmând numărul meu, în patru zile. Asta pentru că există o mulțime de exerciții fizice … dar, de asemenea, au încălzit studioul foarte mult, la aproape 100 de grade Fahrenheit (38 ° C).” a mai declarat aceasta.

Daca doriți să vă convingeți, recent, Rebel Wilson și-a surprins din nou fanii cu ultimul ei look într-un nou videoclip postat pe Instagram săptămâna aceasta.

În videoclipul cu pricina, Rebel a apărut purtând o rochie neagră care arată cât de mult a reușit aceasta să slăbească și cât de bine îi stă.

https://www.instagram.com/p/CIBWTE7gMYV/?utm_source=ig_web_copy_link