Rebel Wilson le-a răspuns tuturor celor care sunt de părere  că iubitul ei, Jacob Busch, a fost interesat de ea doar după ce a slăbit.

Rebel Wilson le răspunde

Vedetă din „Pitch Perfect” a decis la începutul anului, că 2020 va fi anul ei de sănătate și a început să muncească din greu pentru a ajunge la greutatea dorită. În tot acest timp ea și-a ținut la curent fanii despre progresul său.

Deși este încântată de noul ei fizic, actrița a ținut să facă câteva precizări și le-a spus celor de la E! că noul ei iubit, Busch a fost interesată de ea încă dinainte de a începe să slăbească.

„Unii oameni de pe rețelele de socializare spun:„ Ei bine, ai slăbit și apoi ai primit un iubit fierbinte.” Dar, ceea ce vreau să le spun acestor persoane este că, de fapt, m-am întâlnit cu Jacob și atunci când eram mai mare”, a spus Wilson.

Actrița a ținut să sublinieze foarte clar că nu a decis să slăbească și gata s-a ales cu un iubit.

„Așadar, nu am pierdut brusc în greutate și atunci ai impresia că ai un iubit fierbinte. Nu așa funcționează”, a adăugat ea. „Tipul ăsta mă plăcea la 100 de kilograme și acum la 75 de kilograme. Vreau doar să clarific asta. Pentru mine este ceva foarte reconfortant pentru că ești ca, oh, nu era neapărat pentru tipul meu de corp. Tipul ăsta mă place foarte mult pentru mine. ”

Wilson și Busch au apărut împreună pe covorul roșu la Gala Monte-Carlo pentru Sănătatea Planetară din Monaco în septembrie.

De atunci, vedeta a împărtășit mai multe poze cu Busch, a cărei familie a fondat compania de fabricare a berii Anheuser-Busch, pe Instagram. Ea aspus că planurile lor sunt să continuie într-un mod distractiv și drăguț și că au plănuit câteva escapade. Dar că rămâne de văzut ce o să se întâmple.  Totuși, Rebel a recunoscut că a fost inițial atrasă de gândirea lui Busch.

Rebel Wilson, mesaj pentru cei care critică și o acuza că s-a ales cu un iubit  doar după ce a pierdut în greutate: ,,Tipul ăsta mă plăcea la 100 de kilograme”
Foto: Rebel Wilson/Instagram

Vedeta continuă să împărtășească călătoriei ei de slăbit cu fanii

Actrița australiană în vârstă de 40 de ani, care a recunoscut că nu și-a luat niciodată în serios sănătatea în trecut. Ea a spus pentru „The Drew Barrymore Show”  cum și-a schimbat complet perspectiva asupra sănătății și vieții.

Rebel a povestit că în ultimii câțiva ani a avut câte o tematică, „ anul distracției ”, ,,anul iubirii ”. Așa că după ce a împlinit 40 de ani a decis ca 2020 să devină anul sănătății. Ea adăugat că nu s-a concentrat niciodată pe sănătatea sa și chiar a ajuns să mănânce foarte mult zahăr. Acesta era viciul ei.

Încă de când a început acest an al sănătății, actrița a reușit să dea jos peste 35 de kilograme.