Actualul an se încheie după adevărate războaie aduse în viețile tuturor. Neliniște, lipsuri, relații destrămate sau găuri financiare sunt doar câteva dintre aspectele care au brăzdat adânc ultimele luni. Inclusiv pandemia în opinia astrologilor a avut la bază multe schimbări astrale care prevesteau un astfel de moment. Multe dintre zodii vor pășii în anul următor cu multe regrete.

Leu

Primii care suferă enorm pentru că nu au reușit să își ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus sunt nativii Leu. Pentru ei latura profesională este cu adevărat importantă. Faptul că sunt perfecționiști le creează acum o stare de anxietate pronunțată. Cu răbdare și încredere că totul se va așeza la un moment dat ei pot depăși momentul.

Regretele cu care fiecare zodie încheie anul 2020. Unii nativi vor fi mult timp măcinați de gânduri

 

Vărsător

Acești nativi sunt dependenți de călătorii. Fie ele lungi în destinații îndepărtate sau de scurtă durată, acestea nu fac decât să îi determine să simtă viața din plin. Faptul că nu ai reușit să bifeze măcar o vacanță pe lista lor de așteptare le va aduce multă tristețe acestor nativi.

Pentru a-și schimba starea de spirit măcar de sărbători ar putea opta pentru o mică relaxare alături de prieteni în cea mai apropiată stațiune.

Rac

Veșnici cu cheltuielile la limită, Racii sunt stresați că nu vor reuși nici în acest an să scape de datorii. Deși au depus tot efortul, pe plan financiar astrele nu se așează deloc în avantajul lor. Conform asteologilor, belșugul ar putea veni abia după câteva luni ale noului an.

Taur

Persoanele născute în această zodie se visează mereu cu o familie fericită în viitorul apropiat. Din păcate regretul lor că nu au reușit în 2020 să își îndeplinească dorința arzătoare nu le va aduce prea multă bucurie pe chip. Taurii trebuie să știe că trenul lor nu e pierdut și puțin răgaz până la a face marele pas nu strică.

Fecioară

Altruiste și cu gândul la experiențe  și aventuri mai ales pe plan amoros, Fecioarele regretă că în acest „an de sacrificiu” nu au putut trăi așa cum erau obișnuite.

Renumiți pentru a fi adepții relațiilor extraconjugale, acești nativi au stat în 2020 în banca lor. Nu au călcat strâmb și nici nu au avut prea mult timp de socializare cu alte persoane.

Gemeni

Regretul suprem al Gemenilor este că au acordat prea multă încredere persoanelor care i-au trădat în final. Ei au investit energie, timp și chiar bani în niște legături care s-au dovedit a fi superficiale.