Relația dintre Andra și Cătălin Măruță nu este chiar atât de ideală. A recunoscut asta chiar ea: “Există tensiuni, ar fi ciudat să nu fie așa”

Cel mai îndrăgit cuplu din România nu pare să fie așa um fanii și-a închipuit. Când toată lumea credea că relația lor e perfectă, Andra a făcut dezvăluirea.

Relația dintre Andra și Cătălin Măruță nu e ceea ce pare? “Unii idealizează relația noastră. În toate familiile există tensiuni”

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o poveste de dragoste de peste 15 ani. Cei doi pozează în familia fericită, având doi copii care au cucerit simpatia publicului. Soții Măruță sunt extrem de expuși publicului, ambii având semnate de mai mulți ani de zile două contracte uriașe în cadrul televiziunii PRO TV.

Andra și-a păstrat scaunul de jurat în emisiunea ”Românii au talent” în timp ce Cătălin a rămas fidel show-ului care îi poartă numele. Ambii erau extrem de cunoscuți înca dinainte de a fi implicați în cele două proiecte de mare anvergură. Ceea ce s-a înfiripat între ei avea să se întâmple mult mai târziu.

De ce au neînțelegeri în familie?

Când nu apar la televizor Andra și Cătălin stau în contact cu fanii lor de pe rețelele de socializare. Cei doi și-au construit în mediul online o comunitate uriașă care reacționează la fiecare postare făcută se aceștia.

Ba mai mult familia Măruță are sute de mii de urmăritori și pe platforma Youtube nu doar pe Facebook și Instagram. De asemenea în vlogurilor lor filmate apar și cei doi copii ai vedetelor, David și Eva.

Relația dintre Andra și Cătălin Măruță nu e ceea ce pare? “Unii idealizează relația noastră. În toate familiile există tensiuni”

Oriunde sunt filmați și pozați Andra și Cătălin par să fie un cuplu extrem de fericit. Cu toate acestea artista a dezvăluit că lucrurile nu sunt întotdeauna chiar atât de roz între ei. Andra e convinsă că multe perechi de îndrăgostiți și familii din România încearcă să-i imite crezând că în relația lor curge doar lapte și miere.

Vedeta susține că este imposibil ca între doi parteneri de viață să nu existe și tensiuni. Astfel Andra desființează pentru toată lumea mitul în care ea și Cătălin ar reprezenta întruchiparea familiei perfecte.

”Observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa!” a precizat cântăreața.

Andra susține că și ea poartă numeroase certuri cu soțul ei însă niciodată nu păstrează ură. De cele mai multe ori discuțiile respective se finalizează cu o împăcare.

Inclusiv în perioada de pandemie vedeta a precizat că se simte extrem de bine în sânul familiei și se bucură că poate petrece mai mult timp alături de soț și de copii. Andra a precizat atunci că pentru ea această perioadă în care nu s-a dus la concerte din cauza restricțiilor pe timp de pandemie s-a asemănat pentru ea cu lună de miere.

De aici denotă si faptul că cei doi se iubesc enorm și se bucură de compania celuilalt. Deși la un moment dat în presă au existat zvonuri legate de o nouă posibilă sarcină a artistei, aceasta a negat zvonul.