Rihanna, greșeală de proporții față de comunitatea musulmană. Cum și-a cerut iertare vedeta: "Înțelegem că am rănit mulți oameni"
in

Rihanna, greșeală de proporții față de comunitatea musulmană. Cum și-a cerut iertare vedeta: „Înțelegem că am rănit mulți oameni”

Rihanna a făcut o gafă de proporții.

Rihanna nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume și se bucură de succes pe toate planurile. Este o femeie împlinită și poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a luptat pentru visurile sale și a ajuns fix acolo unde și-a dorit.

În anul 2019, de exemplu, Riri a fost a fost declarată cea mai bogată artistă a anului 2019. Având sume mari de bani în conturi, ea nu ține cont cât trebuie să plătească atunci când vine vorba de mofturile ei.

Rihanna, mesaj plin de regret pe Instagram

Sunt multe femei care ar da orice să fie ca ea și o iau drept exemplu. Cu toate acestea este un om ca oricare altul și din când în când mai greșește. Ei bine, recent ea a pus pe fundal o piesă care care conține un text islamic sacru. Totul s-a întâmplat la  prezentarea colecției ei de lenjerie intimă, ”Savage X Fenty”.

Rihanna este conștientă de faptul că a greșit și nu i-a fost teamă să recunoască acest lucru. În plus, ea a decis că ar fi foarte frumos să își ceară scuze în fața comunității islamice pentru gafa pe care a făcut-o. Astfel că imediat ea a postat un mesaj plin de regret pe rețelele sociale pentru toți cei care s-au simțit jigniți.

Rihanna, greșeală de proporții față de comunitatea musulmană. Cum și-a cerut iertare vedeta: "Înțelegem că am rănit mulți oameni"

Piesa pe care a folosit-i Riri se numește “Doom”, de Coucou Chloe. Aceasta conține o parte dintr-un text islamic sacru. Comunitatea islamică a criticat-o dur pe Rihanna pentru fapta sa, iar vedeta nu a putut lăsa lucrurile așa. Și-a cerut scuze printr-un mesaj public și speră ca fi iertatată pentru greșeala sa majoră.

”Mulțumesc comunității musulmane pentru că a semnalat o mare scăpare, care a fost în mod neintenționat ofensivă, la show-ul nostru Savage X Fenty. Îmi cer iertare pentru această neglijență. Înțelegem că am rănit mulți oameni din comunitatea musulmană și nu mă simt bine cu asta. Nu iau în glumă lipsa de respect față de Dumnezeu sau față de orice altă religie, astfel că folosirea acestui cântec în proiectul nostru a fost ceva complet iresponsabil! Pe viitor, o să ne asigirăm că nu se va mai întâmpla nimic de acest fel,”, a transmis Rihanna.