Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai noi cupluri de la ei. Frumoasa vedetă de peste hotare nu a vrut să își facă relația publică. Deși nu a vorbit niciodată despre noul ei iubit, au apărut câteva imagini care i-au dat de gol. Îndrăgostiții au fost filmați unul alături de celălalt și păreau în culmea fericirii.

Imediat după ce mai multe fotografii cu artiștii au făcut înconjurul lumii, mai multe detalii despre ei au început să iasă la iveală. Surse din apropierea celor doi au făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care se înțeleg cei doi. Lucrurile stau cât se poate de bine, deși nu se afișează prea des împreună.

Riri și-a găsit sufletul pereche

Rihanna este una dintre cele mai bogate femei din lume. Celebritatea se bucură de un succes imens, iar afacerile îi merg tot mai bine. Riri duce o viață la care multă lume doar visează și își permite orice și-ar putea dori de pe pământ. Puțini știu despre ea că nu a fost mereu așa și că a fost nevoie să muncească din greu, pentru a ajunge tot mai sus.

Rihanna, în culmea fericirii alături de A$AP Rocky! Ce spun apropiații despre noul ei iubit: „Au multe lucruri în comun"

De ceva timp, ea și rapperul, A$AP Rocky, sunt împreună. Cei doi sunt de aceeași vârstă, au aceleași pasiuni și se iubesc la nebunie. O vreme îndelungată, ea nu s-a afișat în compania niciunui alt bărbat, iar fanii au crezut că nu va reuși să își găsească sufletul pereche. Soarele a răsărit și pe strada ei și este mai fericită ca niciodată, iar asta nu o spunem noi, ci apropiații vedetei.

„Au multe lucruri în comun. Au fost de nedespărțit în ultimele săptămâni. Este o relație nouă, dar amândoi par foarte încântați”, a declarat o sursă din interiorul cercului de prieteni a celebrului cuplu, pentru PEOPLE.

„Au părut întotdeauna să se distreze împreună împreună”, „Au multe în comun”, au mai spus unii.