Rihanna, schimbare radicală de look! Fanii au complimentat-o din plin. Ce schimbare a adoptat cântăreața
Rihanna, schimbare radicală de look! Fanii au complimentat-o din plin. Ce schimbare a adoptat cântăreața
in

Rihanna, schimbare radicală de look! Fanii au complimentat-o din plin. Ce schimbare a adoptat cântăreața

Rihanna a renunțat de tot la părul lung și bogat cu care ne-a obișnuit până acum.

Rihanna este, fără nicio urmă de îndoială, un simbol al feminității și al senzualității. Cu toții o știm pe frumoasa cântăreață de talie internațională. Are talent cu carul și se numără printre cele mai bogate artiste din întreaga lume.

La numai 32 de ani, Rihanna a dat lovitura în afaceri. Pe lângă faptul că este o artistă foarte extravagantă din punctul de vedere al prețurilor pe care le cere pe un concert, ea mai deține și propria ei linie de cosmetice cu care a avut încă de la început un succes răsunător în întreaga lume. Are milioane de admiratori din toate colțurile lumii, iar fanii o știu ca fiind adepta schimbărilor și look-urilor ieșite din comun.

Rihanna, schimbare radicală de look

Nu cu mult timp în urmă, frumoasa Rihanna se mândrea cu o podoabă capilară extrem de bogată, un păr lung și sănătos. Acum, însă, lucrurile se schimbă, pentru că artista a ales să se tundă! Și nu, nu este vorba despre vreo tunsoare modernă, ci din contră!

Vedeta a ales să adopte un look specific anilor 80, mai exact Rihanna a adoptat tunsoarea cu chică. Fanii au fost surprinși de-a dreptul, însă, dacă stăm să ne gândim mai bine, cântăreața a mai recurs în trecut la astfel de modificări, așa că această mișcare nu este un motiv de surprindere pentru fanii ei.

Rihanna, schimbare radicală de look! Fanii au complimentat-o din plin. Ce schimbare a adoptat cântăreațaRihanna, schimbare radicală de look! Fanii au complimentat-o din plin. Ce schimbare a adoptat cântăreața

Acum parcă este altă persoană, însă, chiar și așa, trebuie să recunoaștem că o prinde de minune! Vedeta a fost surprinsă în Santa Monica și se poate observa că are o ținută extrem de simplă și lejeră. Poartă un tricou fără mâneci de culoare închisă și o pereche de pantaloni albi.

Reacțiile fanilor au fost pe măsură. Aceștia au complimentat-o pe Rihanna pentru noul look și au felicitat-o pentru curajul ei. Cu toate acestea, această tunsoare nu este o noutate pentru vedetă, pentru că în anul 2013, artista a mai avut o tunsoare asemănătoare celei de acum.

„YESSS HAIRRRRRR 😍, THE MULLET IS BACKKKK 😭😭🔥🔥🔥🔥 MY PRAYERS HAVE BEEN ANSWERED (Chica a revenit. Rugăciunile mele au fost ascultate – n. red,)”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.