Rita Ora, amendă de proporții. Vedeta a încălcat legea

Fără să mai țină cont de restricțiile pandemiei, Rita Ora a dat o petrecere. Cât a plătit artista pentru sfidarea legii?

Cântăreață și compozitoare de origine britanică, Rita Ora s-a gândit să își sărbătorească a 30-a aniversare cu o petrecere grandioasă. Se pare că vedeta a uitat că în prezent omenirea se confruntă cu o pandemie care face din ce în ce mai multe victime.

Deși regulile din Marea Britanie nu permit organizarea unor astfel de evenimente, cântăreața și-a încercat norocul, sperând că oamenii legii nu o vor amenda. Greșeala a costat-o pe artistă 13,345 lire. Publicația The Sun a scris că la petrecere au participat nu mai puțin de 30 de invitați.

Și-a cerut scuze public

Rușinată de cele făcute, Rita Ora și-a cerut iertare în mod public pentru faptul că a sfidat regulile impuse în Regatul Unit. Artista a mărturisit că și-a planificat ziua de naștere cu ceva timp în urmă, crezând că în prezent nu vor mai fi aceleași restricții.

Tot ea a mai spus că a acționat iresponsabil și că își asumă responsabilitatea în totalitate pentru faptele sale. În aceeași declarație, frumoasa blondă și-a exprimat recunoștința față de toți oamenii care depun eforturi uriașe pentru salvarea persoanelor infectate cu COVID-19.

Rita Ora nu este singura vedetă de peste hotare care a făcut o asemenea gafă. Și Cardi B a organizat de Ziua Recunoștinței o petrecere cu aproximativ 40 de persoane. Rapperița a abordat aceeași tactică și și-a asumat faptele. Astfel cântăreața din America a fost nevoită să-și ceară iertare în mod public pentru cele făcute.

Arista, turnată la poliție

Frumoasa blondă a organizat petrecerea la un restaurant din Londra, deși regulile stricte de acolo au dus la închiderea tuturor pub-urilor și restaurantelor. Poliția a ajuns la locația evenimentului după ce o persoană le-a furnizat detalii cum că acolo are loc o întrunire cu mulți participanți.

Tot în Marea Britanie, oamenii nu au voie să circule în grupuri mai mari de șase persoane, iar poliția britanică are dreptul de a interveni fără mandat atunci când văd că regula nu este respectată.