Rita Ora își cere iertare după ce a încălcat restricțiile impuse de autorități la petrecerea de ziua ei: ”A fost o eroare de judecată”

Rita Ora își cere iertare în mod public pentru că nu a ținut cont de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Rita Ora își cere iertare după ce a încălcat restricțiile impuse de autorităț la petrecerea de ziua ei: ”A fost o eroare de judecată”

Rita Ora a simțit că a decăzut în fața tuturor fanilor săi după ce a dat o petrecere care nu respecta măsurile impuse de autorități. Așa că artista de origine britanică a ținut să-și exprime părerea de rău în spațiul public și să arate lumii că a conștientizat ce mare greșeală a făcut.

După ce a dat o super petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, Rita Ora a fost cuprinsă de remușcări, pentru că au fost prezenți aproximativ 30 de oameni. Acest fapt încălca unele restricții impuse de autorități.

Nu a durat mult timp până ce artista să conștientizeze că a greșit destul de mult. Așa că a decis că cea mai bună variantă este să repare greșeala cerându-și scuze tuturor.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, Rita Ora a dat o petrecere într-un restaurant, având un număr de 30 de invitați. Ulterior acestei pățanii, artista și-a dat seama de greșeala pe care a comis-o și este de părere că totul s-a bazat pe o eroare impardoailă de judecată pe care a conștientizat-o abia după ce evenimentul s-a finalziat.

„Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile. La rândul meu înţeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă şi impardonabilă. Având în vedere restricţiile, am realizat cât de iresponsabile au fost aceste acţiuni şi îmi asum întreaga responsabilitate”, a transmis ea într-un comunicat.

Rita Ora regretă decizia pe care a luat-o în legătură cu petrecerea

Cu toate că inițial a menționat că ar fi vorba despre o reuniune de câțiva oameni, iată că numărul lor a ajuns la 30. Această întâmplare a ajuns la urechile Poliției metropolitane din Londra care a și confirmat această încălcare a regulilor.

Rita Ora își cere iertare după ce a încălcat restricțiile impuse de autorităț la petrecerea de ziua ei: ”A fost o eroare de judecată”
Rita Ora arriving at the GQ Men of the Year Awards 2019 in association with Hugo Boss, held at the Tate Modern in London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday September 3, 2019. See PA story SHOWBIZ GQ. Photo credit should read: Matt Crossick/PA Wire

Se știe faptul că în Anglia au intrat în vigoare niște reglementări care permit reuniunilor să aibă loc doar în spații deschise, și nicidecum în interiorul restaurantelor, aceste rămânând închise până pe 2 decembrie.

În cazul în care se procedează altfel decât aceste reglementări, oamenii legi pot ”sparge” orice reuniune care are un număr mai mare de șase persoane. Bineînțeles, cei care nu iau în considerare aceste lucruri și cei care nu iau în serios avertismentele, riscă amenzi în valoare de 100-3 200 lire sterline.

Rita Ora este hotărâtă să plătească amenda din propria inițiativă

Artista simte că ceea ce nu a făcut nu a fost deloc în regulă, așa că este hotărâtă să facă dreptate de una singură.

„Mă simt rușinată mai ales pentru că știu cât de mult au muncit oamenii pentru a combate această boală teribilă. Sunt conștientă de sacrificiile pe care oamenii și comercianții le-au făcut pentru a ne ține pe toți în siguranță. Chiar dacă asta nu va îndrepa lucrurile, vreau să-mi cer iertare în mod sincer”, a mai transmis artista.