Starul pop a făcut parte, pe vremea când era doar un puști, din trupa Take That. La cei 17 ani ai săi, vedeta cunoștea deja culmile succesului, însă, bărbatul a povestit că nu era o persoană pe placul celor din jur. Prin anii `80, artistul locuia în zona Stoke-on-Trent și toată lumea voia să îl bată, a declarat acesta în cadrul unui podcast.

Cântărețul a povestit în premieră despre faptul că cineva a plătit un asasin pentru a-i lua viața. Când abia descoperise celebritatea alături de prima sa trupă, Robbie Williams era la un pas de a fi ucis. Solistul a scos la iveală această poveste abia acum pentru că nu a vrut să facă cunoscut acest detaliu din viața sa.

„Când aveam 17 ani, oamenii voiau să mă bată, oriunde mergeam. A fost un contract încheiat pentru mine, să fiu ucis la un moment dat, despre care nu am vorbit niciodată”, a declarat câtărețul britanic.

Robbie Williams s-a luptat cu depresia

Marele artist a povestit despre problemele sale. Acesta a mărturisit că este o persoană foarte sensibilă și timidă, iar scena i-a cam dat de furcă. Potrivit spuselor lui, cântărețul plânge foarte des, iar orice lucru neînsemnat îl sensibilizează.

Robbie Williams, ținta unui asasin: „Când aveam 17 ani, oamenii voiau să mă bată, oriunde mergeam”

Pentru lupta cu depresia și anxietatea, vedeta nu se sfiește să recunoască faptul că a luat medicamente puternice. Într-un punct al carierei sale, bărbatul a vrut să își pună capăt zilelor. Când a îmbrățișat cea mai glorioasă parte a vieții lui, acesta avea gânduri de suicid.

Ca tratament pentru depresia sa, cântărețul în vârstă de 46 de ani a făcut injecții cu testosteron. Acestea i-au îmbunătățit radical viața artistului. Mai târziu, Robbie Williams a reușit să se accepte așa cum e, după multe lupte pe care le-a avut cu sine. Lumina reflectoarelor îl inhibau, iar artistul nu se simțea deloc în largul lui pe scenă.

Deși a avut un moment în carieră în care a vândut cele mai multe bilete la un concert din istorie și a obținut cel mai mare contract de înregistrare în istoria muzicii, gândurile negre nu îl lăsau să se bucure de glorie.