Rochia Mihaelei Rădulescu, o avere! Cât costă ținuta pe care a purtat-o vedeta în finala Ferma 2020?

Aseară s-a mai încheiat un sezon al celebrei emisiuni difuzată pe Pro TV. Motiv pentru care Mihaela Rădulescu a îmbrăcat o rochie specială, de mii de lei!

Emisiunea de anul acesta l-a avut ca finalist pe Augustin Viziru care a muncit foarte mult pentru a câștiga cu brio acest concurs. Marele premiu a constant în suma de 50.000 euro, iar actorul a obținut titlul de Fermierul Anului 2020.

Competiția este moderată de către Mihaela Rădulescu. Așadar nu este nimic nou atunci când vorbim despre ținutele extravagante ale divei de Monaco. Vedeta are o garderobă foarte scumpă și ne-a obișnuit deja cu stilul ei extrem de sexy.

Ce a purtat Mihaela Rădulescu în seara marii finale?

Prezentatoarea show-ului a apărut pe sticlă îmbrăcată impecabil. Acest lucru nu este deloc de mirare, mai ales atunci când vorbim despre fosta soție a lui Ștefan Bănică. Bruneta a știut întotdeauna cum să scoată în evidență cele mai frumoase piese vestimentare.

Aseară, Mihaela Rădulescu a ales o rochie superbă, demnă de o seară de gală. Deși concursul se desfășoară în mediul rural, vedeta a ales să se îmbrace ca pentru o seară pe covorul roșu.

Rochia verde smarald a stârnit aprecierea multora. Cu un decolteu adânc și scurtă ca lungime, Mihaela Rădulescu a strălucit aseară, la propriu, în timpul emisiunii. Plină de paiete și cu detalii din pene, diva de Monaco a lăsat publicul de acasă cu gura căscată.

Cât a costat rochia?

Dana Budeanu este cea care s-a ocupat de ținuta Mihaelei Rădulescu în seara cea mare. Colecția din care face parte este intitulată Love is glowing. Prețul rochiei este expus pe site-ul creatoarei de stil și acesta este de nici mai mult, nici mai puțin, 5.500 lei.

Este deja bine-cunoscută relația de prietenie dintre Mihaela și Dana. Cea din urmă se ocupă de mult timp de vestimentația prezentatoarei, nelipsita în ilustratiile creațiilor Danei Budeanu.

Deși rochia este una demnă de un eveniment luxos, au fost inserate anumite detalii care te duc cu gândul la formatul show-ului de pe Pro TV. Penele fiind cele care dau rochiei acea notă de mediu rural.