Ruby a avut parte de o întâmplare puțin ciudată. Unul dintre fotbaliștii de la Arsenal a pus ochii pe ea și i-a dat o serie de mesaje. Este vorba despre David Luiz, fundașul echipei. El i-a trimis acesteia chiar și o serie de imagini și tot ce a primit din partea ei a fost seen. Gestul brunetei nu a fost deloc unul pe placul lui, așa că i-a dat block.

Ruby: „Nu i-am răspuns, probabil de asta”

Zilele trecute, când e a băgat-o prima dată în seamă, ea s-a uitat la numărul lui de urmăritori. Singurlul lucru care i-a trecut prin minte în clipa aceea a fost că ar putea-o ajuta-o cu prompcarea piesei și nimic mai mult. Nici măcar nu știa cine este, pentru că nu este fana sportului pe care îl practică bărbatul.

Ruby a primit block de la un fotbalist celebru după ce l-a refuzat: "Nu i-am răspuns, probabil de asta"

Ruby are un iubit pe care îl respectă și pe care îl iubește la nebunie. Îi este fidelă și nici măcar nu le răspunde altor bărbați la mesaje. Drept dovadă stă și această întâmplare. Este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, dar ea are ochi doar pentru cel care i-a furat inima.

„Mi-a dat block! Nu vreau sa mai vorbesc… Nu i-am raspuns si mi-a dat block! Mi s-a parut amuzant la inceput, nu le am cu fotbalul. Am vazut ca are multi urmaritori si mi s-a parut tare. Mi-a trimis multe poze si nu am vrut sa le deschid. Am deschis una si erau multe emoticoane. Am si printscreen, pentru cei care nu ma cred. Am avut inima un pic, asa, si n-am mai deschis. Nu i-am dat flit, i-am dat seen. Chiar nu voiam sa fie pa! Asteptam sa-i dau link cu piesa mea si sa bubuie din prima zi: 19 milioane de vizualizari! Nu sunt in flirturi cu fotbalistul David Luiz! N-am fost, ar fi vrut el sa fie cu Ruby!”, a spus Ruby la emisiunea lui Măruță, de la PRO TV.

Zilele acestea, Rubina a îmbrăcat rochia de mireasă, iar oamenii au tras repede concluziile. Fanii au crezut că, de fapt, s-ar fi căsătorit în secret. Nu a fost deloc așa, iar ea a lămurit întreaga situație. Cântăreața a îmbrăcat rochia de mireasă doar pentru un videoclip și nimic mai mult. În plus, îin imagini nu apărea actualul ei iubit. Momentan, ea nu are astfel de planuri, pentru că nu se vede încă pregătită pentru a face marele pas.