Ruby a scos-o din sărite pe bunica ei. Cum a reacționat femeia: „M-ai zăpăcit”

Ruby a reușit să își scoată din nou din sărite bunica.

Ruby a scos-o din sărite pe bunica ei. Cum a reacționat femeia: "M-ai zăpăcit"

Ruby este foarte apropiată de bunica ei, pe care o iubește enorm. Ea este femeia care a crescut-o, încă de pe vremea când aceasta era doar un copil. Deși cele două se înțeleg de minune, artista reușește să o mai enerveze din când în când. Vedeta a scos-o recent din sărite în văzul tuturor, iar bătrâna a avut o reacție pe seama căreia toată lumea s-a amuzat copios.

Bunica Rubinei a fost pentru cunoscuta cântăreață și mamă, și tată. Femeia a avut grijă ca nepoata ei să crească frumos și să aibă parte de o educație aleasă. S-a ocupat de creșterea acesteia încă din primii ei ani de viață și se pare că a făcut o treabă extraordinară. Ruby a crescut într-o femeie de succes, care nu a uitat-o la bătrânețe pe cea care a susținut-o atât de mult de-a lungul vieții.

Ruby a scos-o din sărite pe bunica ei. Cum a reacționat femeia: "M-ai zăpăcit"

Bunica lui Ruby este mereu alături de nepoata ei

De ceva vreme, Ruby și-a văzut visul împlinit. Ea a reușit să se mute la casă nouă alături de iubitul ei Robert. Nu a uitat, însă, să o ia cu ea și pe femeia care a ținut locul părinților ei cu brio. A făcut acest pas fără să stea deloc pe gânduri, fiind extrem de mândră de bunica sa, lucru care se poate observa cu ușurință.

În plus, ea îi este extrem de recunoscătoare femeii pentru tot ce a făcut pentru ea în toți acești ani. Nu de puține ori, a filmat-o pe bunică în timp ce petrecea timp prețios alături de ea. Zilele acestea Ruby împreună cu iubitul ei, bunica și alți prieteni au profitat de o zi liberă și s-au distrat de minune.

Cântăreața o striga pe femeie având nevoie de diferite lucruri, moment în care ea i-a dat o replică amuzantă, care a șocat pe toată lumea prezentă. A încercat să facă pe dura, dar nu i-a ieșit.

”Ce tot vrei, fă? Aolo, Claudițo m-ai zăpăcit de când erai mică și acum tot nebună ești”, a reacționat imediat bunica artistei pe care o iubește din toată inima ei.