Ruby este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mulți bărbați ar da orice să fie cu ea. Vedeta arată extrem de bine și are grijă mereu de imaginea ei. Știe cum să atragă atenția cu fiecare apariție și nu se teme să își pună formele vuluptoase în evidență. Artista face furori cu fiecare apariție și nu doar românii noștri tind la ea, ci și străini.

Ruby, agățată de David Luiz

Zilele acestea, focoasa brunetă a avut parte de o surpriză de zile mari. Vedeta a fost curtată de un fotbalist celebru. Da, ați citit bine! Este vorba chiar despre David Luiz, fotbalistul de la Arsenal. Acesta este încântat de frumoasa noastră vedetă și a încercat să o agațe în stilul lui caracteristic. Din păcăte pentru el, la început Ruby nici măcar nu știa cine este.

Ruby este, fără pic de îndoială, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Vedeta are mii de fani pe rețelele sociale de care este extrem de apropiată. În plus, este și sinceră cu ei și ori de câte ori are ceva de zis nu se teme să o facă. Adesea, face sesiuni de întrebări și răspunsuri doar pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Ruby, curtată de un fotbalist celebru. Ce a declarat vedeta: ”Nu știam cine e, nu mă pricep la asta”

După ce David Luiz a curtat-o, Ruby a decis să dea o serie de declarații despre întreaga situație. El i-a lăsat ei un emoji, fără să știe că frumoasa vedetă este deja într-o relație. Fotbalistul a avut ghinion de data aceasta. În acele momente, cântăreața nu s-a gândit decât la faptul că având 11 milioane de urmăritori i-ar putea promova și ei piesa.

”Am primit un emoji de la el, am văzut că are 11 milioane de urmăritori și m-am gândit că, cine știe, poate îi dau vreodată vreo piesă de-a mea, pune un swipe up și se creează o nebunie. Atâta tot, nu știam cine, eu nu mă pricep, am văzut că e fotbalist, dar nu mă pricep la fotbal, că nu sunt pasionată. Nu am cunoștiințe în domeniu, mi-a spus iubitul meu, am râs pe marginea subiectului și cam atât.”, a declarat Ruby.