Ruby este gata să se căsătorească! Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă / FOTO

Ruby este gata să facă marele pas.

Ruby este gata să se căsătorească! Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă / FOTO

Ruby a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a pozat în rochia de mireasă. Imaginea a stârnit o serie de reacții în mediul online. Nimeni nu ar fi zis că artista este gata să facă marele pas. Ea a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața personală. Ea a preferat să își țină iubitul ascuns de ochii lumii.

Ea a îmbrăcat recent rochia de mireasă și a pășit spre altar. Fanii au reacționat imediat și s-au grăbit să o felicite. Un detaliu extrem de important le-a scăpat, însă. Mulți au crezut că este pe bune, dar nu a fost deloc așa. Cântăreața nu se grăbește să se mărite, deși are planuri mari de viitor.

Ruby și-a pus fanii pe jar

Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare vedete din România. Ea știe cum să fie mereu centrul atenției și iubește asta. Ei îi place să pozeze în diferite ipostaze sexy și reușește să încingă imaginația tuturor bărbaților. Nu de puține ori s-a întâmplat asta, iar vedeta se bucură să vadă că are parte de susținerea atât de multor oameni.

Ruby este gata să se căsătorească! Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă / FOTO

Ei bine, imaginea postată de vedetă le-a atras imediat atenția urmăritorilor. Aceștia au crezut că vedeta chiar s-a căsătorit, dar au observat că bărbatul din imagine nu era, de fapt, iubitul ei. Cel mai probabil, Ruby a filmat un videoclip pe care îl va lansa în curând. Ceea ce le-a dat și mai mult de gândit fanilor a fost faptul că mai multe vedete au comentat și ele la imaginea postată de vedetă. I-au transmis toate gândurile lor bune și nu au ezitat să tragă și concluziile.

„Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă, și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte.”, spunea vedeta pentru VIVA! în urmă cu ceva timp.