Ruby, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum: „Nu mă văd mireasă prea curând”

De ce nu a ajuns Ruby încă în fața altarului.

Ruby, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum: „Nu mă văd mireasă prea curând"

Ruby a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere, zilele acestea. Frumoasa cântăreață a postat câteva imagini în care apărea purtând rochia de mireasă. Acestea au stârnit o serie de reacții puternice din partea fanilor, dar și din partea altor vedete. În doar câteva minute, ea a fost bombardată cu mesaje în care oamenii o felicitau pentru reușita șa.

Mulți nu și-a dat seama că nu a fost vorba despre o căsătorie reală. Vedeta a ales să se îmbrace așa doar pentru filmarea celui mai nou videoclip al ei. În plus, în imagini nu apărea iubitul ei, ci o altă persoană. După toate acestea, multă lume s-a întrebat când va deveni, cu adevărat, frumoasa brunetă mireasă.

Ruby: „Nu mă văd mireasă prea curând”

Căsătoria este un pas important pentru fiecare om în parte. Mai devreme sau mai târziu, aproape toată lumea ajunge acolo, iar pentru Ruby se pare că se va întâmpla mai târziu. Fiind extrem de sinceră și directă, cântăreața le-a povestit fanilor despre motivul pentru care nu a ajuns încă în fața altarului.

Ruby, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum: „Nu mă văd mireasă prea curând"

A avut o vreme în care singurul bărbat cu care ar fi vrut să se mărite era Michael Jackson. Acest vis nu i s-a împlinit, cum era de așteptat. Acum, Ruby este îndrăgostită la nebunie și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat de câțiva ani de zile. Ea este extrem de fericită alături de el și are planuri serioase de viitor. Momentan, nu are în plan să se căsătorească, dar cu siguranță se va întâmpla și acest lucru. Nu își dorește încă să fie matură și responsabilă.

„Nu mă văd mireasă prea curând, nici el nu prea cred că ar vrea să fie ginerică. Suntem foarte asemănători, mai vorbim noi ața, dar în noi încă mai sunt sunfletele de copii. Cred că o căsătorie m-ar schimba. Nu vreau sa fiu încă matură și responsabilă. Dacă m-ar cere, m-aș speria, și cred că s-ar speria și el”, a declarat Ruby