Ruby, primele declarații după ce s-a spus că s-a căsătorit. Care este adevărul: „Mi-a explodat Instagramul”

S-a căsătorit sau nu Ruby?

Ruby, primele declarații după ce s-a spus că s-a căsătorit. Care este adevărul: „Mi-a explodat Instagramul”

Ruby i-a făcut pe fani să explodeze, după ce s-a pozat în rochie de mireasă. Imaginile au făcut înconjurul internetului în doar câteva minute. Fanii, dar și multe alte vedete s-au grăbit să o felicite pentru reușită. Unii nu doar că i-au dat comentarii, dar au și bombardat-o cu mesaje în care îi transmiteau „proaspetei mirese” cele mai bune gânduri.

Cântăreața și Adrian, iubitul ei, trăiesc o poveste de dragoste la care mulți doar visează. Au ani buni de relație, dar nu au ajuns în fața altarului până acum. Fanii au fost de mai multe ori curioși să afle când va gi gata Rubina de marele pas. Când s-a pozat în rochie de mireasă și a postat fotografiile pe Instagram și pe Facebook; toată lumea a rămas cu gura căscată.

Ruby, adevărul despre nuntă

Nici măcar vedetei nu i-a venit să creadă câte reacții a putut stârni o imagine cu ea în rochie de mireasă. De obicei, frumoasa brunetă face senzație cu fotografiile în care apare în ipostaze sexy. Cei mai fericiți sunt bărbații care încă nu s-au obișnuit cu ideea că artista este deja luată și trebuie să își ia gândul de la ea.

„Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul, Trending-ul, tot. E combinație”, a spus Ruby la o emisiune de televiziune.

Ruby, primele declarații după ce s-a spus că s-a căsătorit. Care este adevărul: „Mi-a explodat Instagramul”

Primul gând al urmăritorilor a fost că bruneta s-a căsătorit în secret. Nu ar trebui să se mire dacă se va întâmpla așa, pentru că Rubina este extrem de rezervată când vine vorba despre relația sa. Nu este exclus faptul ca pe viitor să le facă o surpriză. Adevărul este că vedeta doar a filmat un videoclip și nimic mai mult. După toate acestea, ea a decis să lumineze pe toată lumea și a dat o serie declarații în acest sens.

„Mi-a plăcut în rochia de mireasă. N-aș mai repeta prea curând experiența, pentru că e foarte stresant la o nuntă. Nici măcar nu a fost nuntă pe bune și tot… A fost nuntă pentru un clip”, a adăugat artista.