Ruby, primele declarații după ce și-a achiziționat un bolid de lux: „Ne asemănăm”
in

Ruby, primele declarații după ce și-a achiziționat un bolid de lux: „Ne asemănăm”

Ce le-a povestit Ruby fanilor, după ce și-a luat o mașină de lux.

Ruby nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Vedeta are succes pe toate planurile și nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile ei. Ea și-a luat zilele acestea un bolid de lux, de care este tare mândră. Recent, ea le-a făcut cunoștință admiratorilor cu noua ei achiziție și i-a lăsat pe toți mască.

Este o mașină specială, unică în România, pe care și-a dorit-o din tot sufletul. Mulți s-au mirat când au auzit marea veste, pentru că bruneta nu are încă permis. Cu un asemenea bolid, cel mai probabil ea va vrea să dea de carnet în viitorul apropiat.

Ruby: „„M-a motivat”

Ruby avea abosolut tot ceea ce își dorea, numai o mașină nu. Ori de câte ori își propune ceva, nimeni și nimic nu poate sta în calea planurilor sale. Și-a dorit o mașină, iar la câteva zile după a fost a ei. A fpst nevoită să scoată o sumă mare de bani, dar nu regretă nimic. Cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri, iar Ruby știe acest lucru. Nimeni nu își cunoaște gusturile mai bine decât ea, iar noua ei achiziție i se potrivește de minune.

„M-a motivat, este vorba că e o mașină care mi se potrivește, e mică, ambițioasă, sexy, și cred că ne asemănăm, este unică, era singura pusă la vânzare și acum e a mea. Nu îmi fac probleme cu examenul, sigur îl iau. Am avut foarte multă treabă zilele astea dar mă voi pune cu burta pe carte”, a mărturisit Ruby pentru Antena Stars.

Ruby, primele declarații după ce și-a achiziționat un bolid de lux: „Ne asemănăm”

În plus, artista știe cum să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. Are un trup de invidiat, pe care știe cum să îl pună în evidență de fiecare dată. Imaginile pe care le postează pe Instagram adună în câteva minute mii de aprecieri și fac furori în rândul bărbaților. Este, de asemenea, extrem de apropiată de urmăritorii ei și nu ezită să le răspundă oricând la curiozități.

„Am multe emoții. Este prima mașină. Am găit mașina aia, singura, nu din România, din lume. Nu știți cum îmi bate inima.”, a spus Ruby zilele trecute.

Lino Golden, primele declarații după ce a fost externat. Care este starea artistului: „O lună mă recuperez”

Lino Golden, primele declarații după ce a fost externat. Care este starea artistului: „O lună mă recuperez”

Carmen de la Sălciua, mărturisiri uluitoare pe Instagram. Fanii au rămas mască: ”Nu cred ca o sa ma mărit"

Carmen de la Sălciua, mărturisiri uluitoare pe Instagram. Fanii au rămas mască: ”Nu cred ca o sa ma mărit”