S-a aflat câştigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil. Celebrities”. Nimeni nu se aştepta

Deşi încă nu s-a terminat emisiunea „Bravo, ai stil. Celebrities”, fanii au aflat deja cine va reuşi să ia premiul cel mare.

S-a aflat câştigătoarea emisiunii "Bravo, ai stil. Celebrities". Nimeni nu se aştepta
S-a aflat câştigătoarea emisiunii "Bravo, ai stil. Celebrities". Nimeni nu se aştepta

Premiul râvnit de opt concurente de la  „Bravo, ai stil. Celebrities” a ajuns în mâna celui mai neașteptat concurent. Momentan se difuzează episoadele săptămânale, urmând ca filmările să se reia în marea finală, care ar trebui să fie LIVE. Chiar şi aşa, surse din interiorul emisiunii ar fi divulgat deja cine este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon.

Fanii emisiunii cu şi despre stil de la Kanal D vor afla înainte de termen cine este câştigătoarea sezonului. Surse din culisele emisiunii au făcut divulgări neaşteptate, potrivit informaţiilor date în exclusivitate de Cancan.ro.

Cine a câştigat sezonul 6 „Bravo, ai stil. Celebrities”

Jurnaliştii de la Cancan ar fi reuşit să afle că persoana care a câştigat „Bravo, ai stil. Celebrities”, sezonul 6, este chiar Theo Rose. De altfel, aceştia au aflat şi cum va decurge emisiunea. Detaliile au fost extrem, de secrete, deoarece fanii ar fi trebuit să afle abia în decembrie cine câştigă sezonul.

„Următoarea eliminată va fi Xonia, pe care au adus-o să fie carne de tun, ca să nu se supere foarte tare celelalte concurente la următoarea eliminare. Apoi va urma Roxana Nemeș. Amândouă au venit pentru publicitate, nu neapărat pentru bani sau stil. Și pentru că au stat doar în câteva ediții, banii au fost puțini, aproximativ 2.000 de euro Xonia și 5.000 Roxana.”, susțin sursele cancan.ro.

S-a aflat câştigătoarea emisiunii "Bravo, ai stil. Celebrities". Nimeni nu se aştepta
S-a aflat câştigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil. Celebrities”. Nimeni nu se aştepta

În semifinală vor ajuge şase concurente. Se pare că până în acest moment, Kanal D ar fi reuşit să filmeze şi o parte din marea finală. Cu toate acestea filmările au fost date peste cap încă din primăvară, din cauza pandemiei.

Potrivit surselor Cancan, în semifinală ar rămâne Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Sișcanu, Deea Codrea și Oana Radu. Roxana Nemeş şi Xonia fiind eliminate înainte de semifinală. Sursele mai arată faptul că primele trei concurente care pleacă din marea finală ar fi Onciu, Șișcanu și Oana Radu.

Theo ar câştiga marele sezon

Se pare că la final, ar mai rămâne Theo Rose, Deea Codrea şi Alexandra Ungureanu. Se ştie de pe acum că toate trei sunt extrem de îndrăgite de public, de juraţi, pentru că fac şi atmosferă şi stil pe platoul emisiunii. Se pare că marea câştigătoare ar fi chiar Theo Rose, deşi din emisiune se susţine că se va vota abia atunci, în momentul în care marea finală va fi difuzată pe micile ecrane.

Momentan, aceste informaţii nu au fost confirmate oficial, ele fiind strict la nivel de sursă, obţinută de Cancan. Dacă se dovedeşte a fi reală informaţia, emisiunea îşi va pierde fanii şi cu siguranţă, şi popularitatea printre cele care vor dori să concureze în sezonul următor.