S-a aflat câți bani a luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi în timp ce erau căsătoriți! Abia acum au ieșit la iveală informațiile

Bianca Drăgușanu este o femeie independentă, care se descurcă fără probleme și de una singură. Ba mai mult, se pare că nu a depins deloc de banii soțului său cât timp au fost împreună.

S-a aflat câți bani a luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi în timp ce erau căsătoriți! Abia acum au ieșit la iveală informațiile

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă acum și își face de cap după bunul plac. Chiar dacă relația dintre ea și Alex Bodi nu s-a finalizat într-un mod tocmai pașnic, acest lucru nu o împiedică pe blondină ca să fie o mamă vitregă bună în continuare, pentru una din fiicele fostului său soț.

Alex Bodi nu are ce să-i reproșeze Biancăi, pentru că aceasta nu s-a atins de niciun ban din contul lui în perioada în care cei doi au format un cuplu, ci din contră! După ce avocatul lui Alex Bodi a depus în instanță extrasele de cont ale afaceristului, au ieșit la iveală detalii despre cum stătea treaba, de fapt, între Bianca și Alex Bodi în ceea ce privește partea financiară.

Aceste documente sunt foarte importante în contextul în care Alex Bodi este acuzat că ar fi făcut parte dintr-o rețea periculoasă de proxeneți, alături de alți milionari din România.

Bianca Drăgușanu nu a beneficiat de nicio sumă de bani din partea fostului său soț, conform extraselor de cont. Mai mult decât atât, Alex Bodi ar fi fost de fapt cel care a primit bani de la divă în perioada în care erau împreună.

S-a aflat câți bani a luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi în timp ce erau căsătoriți! Abia acum au ieșit la iveală informațiile

Nici mai mult, nici mai puțin decât 40.000 de euro a fost suma pe care Bianca i-a transferat-o soțului ei în vederea cumpărării unei mașini de lux de tip Mercedes. Cu toate acestea, el i-a returnat banii fostei sale soții în urma despărțirii.

În afară de o sumă mică de bani pe care afaceristul i-a trasferat-o Biancăi pentru niște cumpărărturi, aceasta nu a mai beneficiat de nimic din partea acestuia, conform extraselor de cont.

Ce legătură are Bianca Drăgușanu cu acuzația ce i se aduce lui Alex Bodi?

În urma declarațiilor avocatului lui Alex Bodi, se pare că Bianca Drăgușanu nu are nicio legătură cu afacerile murdare în care se presupune că ar fi fost implicat soțul său acum câțiva ani.

”Eu vă spun cu toată convingerea că Bianca Drăgușanu nu are ce să caute în acest dosar. Atâta vreme cât faptele și activitățile din dosar sunt cu mulți ani în urmă, ea practic nu are absolut nicio legătură. Nu va fi audiată și nu are nici o relevanță în acest moment, în dosar. Cunoaștem că domnul Bodi Alexandru este în relație cu Bianca Drăgușanu. Toată lumea știe și poate identifica în timp și spațiu această relație … Nu ajută la nimic. Absolut la nimic … Am auzit speculații, tâmpenii, iertați-mi cuvântul, că domnul Bodi vrea s-o oblige și pe Bianca să se prostitueze, s-o pună la fel, sub constrângere, să producă bani ca fosta soție. Eu înțeleg că știrile sunt necesare, că hârtia suportă orice, dar nu cred că s-a gândit nimeni de penibilul acestui gen de informații care apar în spațiul public”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.