Alex Bodi a aflat de curând ce au decis magistrații în ceea ce privește soarta lui. Milionarul mai are de petrecut încă 30 de zile în arest ceea ce înseamnă că nu mai are nici o șansă de a face sărbătorile în libertate.

Se pare că nu ar fi singura lovitură primită de afacerist în ultimele zile. Femeia pe care a prezentat-o înainte de a fi săltat de mascați ca fiind noua lui iubită ar fi luat decizia de a-și continua viața fără a mai avea vreo legătură cu acesta.

S-a aflat ce lovitură i-a dat Daria Radionova lui Alex Bodi. Rusoaica s-a răzgândit

Cum s-a dat Radionova de gol

Procurorii l-au anunțat în cursul zilei de ieri pe Alex Bodi că cel puțin deocamdată nu se putea întoarce la viața lui normală „de afară”. Mandatul lui de arest preventiv a fost extins cu alte 29 de zile timp în care afaceristul va fi nevoit să răspundă din nou interogatoriului anchetatorilor și să facă față condițiilor dificile din spatele gratiilor.

Deși verdictul oamenilor legii l-a demoralizat și mai tare pe milionar, Daria nu părea deloc afectată de această decizie. Întoarsă în urmă cu două săptămâni în Londra ea se bucură din plin de perioada de dinaintea sărbătorilor. Focoasa șatenă a ieșit chiar ieri alături de prietene la cumpărături deși cel mai probabil aflase rapid de ceea ce i s-a pregătit lui Bodi.

S-a aflat ce lovitură i-a dat Daria Radionova lui Alex Bodi. Rusoaica s-a răzgândit

Daria a postat inclusiv pe contul ei de socializare fotografie în care își arată cumpărăturile făcute la cele mai celebre branduri din lume. Acest detaliu i-a determinat pe internauți să creadă că relația dintre cei doi s-ar fi încheiat înainte de a se consuma în adevăratul sens.

Afaceristul nu mai suportă condițiile din arest

Alex Bodi s-a trezit în urmă cu o lună din luxul suprem într-o celulă alături de alte trei persoane. Chiar dacă afară își permitea orice, odată ce a fost privat de libertate acesta are aceleași drepturi ca ceilalți colegi de arest. Mai exact, Bodi nu are frigider, telefon sau televizor și trebuie să se conformeze cu mesele pe care le primește din partea unității.

Deși era obișnuit să mănânce doar la cele mai exclusiviste restaurante din Capitală, totul s-a schimbat acum. Singura persoană cu care Bodi comunică foarte des și se plânge de traiul de acolo este avocatul lui, Cătălin Dancu. Acesta speră la rândul lui să își poată ajuta clientul ca în curând să le demonstreze magistraților că este nevinovat.

Atât milionarul cât și avocatul care îl reprezintă sperau ca procurorii să decidă de această dată arestul la domiciliu însă norocul nu a fost de partea lor.