S-a aflat după trei săptămâni de la descinderile în casa lui Alex Bodi! Ce au ridicat mascații din locuința milionarului?

Afaceristul mai are de petrecut doar câteva zile în arest preventiv, dar detalii bombă sunt scoase la lumină în mod constant despre cazul lui. Acum au fost dezvăluite amănunte despre obiectele pe care anchetatorii le-au ridicat din reședința acestuia.

Turcul Cengiz, atac direct la adresa lui Alex Bodi după ce acesta ar fi încălcat pactul secret! Ce i-a transmis acesta milionarului aflat după gratii?

Arătat acum cu degetul de toată lumea, milionarul încă se află în poziția în care trebuie să le demonstreze anchetatorilor că banii pe care îi deține sunt proveniți din afaceri legale.

În încercarea de a demonta dosarul DIICOT, avocatul Cătălin Dancu scoate la lumină detalii neașteptate despre clientul său.

Deși se află în spatele gratiilor de aproape trei săptămâni nimeni nu știa până la această oră ce au reușit anchetatorii să ridice din casa afaceristului în ziua descinderilor.

Abia acum au fost prezentate obiectele de valoare pe care oamenii legii le-au dus la sediul instituției pentru a afla cum au fost dobândite de milionar.

Ceas de 50.000 de euro și 14.000 de euro bani lichizi

Mascații au descins în casa lui Alex Bodi din Pipera în data de 11 noiembrie. Milionarul a fost luat la rost pentru activitățile profesionale pe care le desfășoară și evident despre banii pe care a ajuns să îi aibă în conturi. Ba mai mult, oamenii legii i-au cerut acestuia explicații legate și de acuzația că ar fi participat la racolarea mai multor tinere ce erau puse să se prostitueze în străinătate.

S-a aflat după trei săptămâni de la descinderile în casa lui Alex Bodi! Ce au ridicat mascații din locuința milionarului?

Cum era de așteptat, înainte ca afaceristul să fie condus la sediul DIICOT, anchetatorii au ridicat din reședința lui obiecte ce ar fi putut avea legătură cu posibila activitate infracțională. Printre cele ridicate de aceștia s-au aflat un ceas în valoare de 50.000 de euro, dar și un plic ce conținea suma de 14.000 de euro.

Avocatului lui Alex Bodi, Cătălin Dancu susține că toate bunurile ridicate de procurori nu au nici o legătură cu acuzațiile care i se aduc afaceristului, drept dovadă acestea au devenit irelevante în anchetă.

Despre ceas, Cătălin Dancu a precizat că îi aparține unui partener de afaceri a lui Alex Bodi, care își dorește recuperarea bunului.

„I-am întrebat (n.r anchetatori) ce legătură au cei 14.000 de euro și ceasul în dosar?” a spus avocatul afaceristului.

Deși în presă s-a vehiculat intens faptul că oamenii legii i-ar fi pus sechestru lui Alex Bodi pe avere, în casa acestuia din Pipera locuiește deocamdată iubita lui, rusoaica Daria Radionova.

De asemenea aceasta a fost reperată de mai multe ori în traficul din București la volanul bolidului de lux deținut de Alex Bodi.

Afaceristul mai are de petrecut doar câteva zile de arest preventiv.. La expirarea mandatului, procurorii urmează să stabilească modul în care ancheta va evolua în continuare.

Conform declarațiilor avocatului Cătălin Dancu, activitatea lui Alex Bodi a fost urmărită de autorități încă de la începutul anului 2018.