S-a aflat identitatea ascunsă a Dariei Radionova! Cum a ajuns aceasta în preajma lui Bodi

A curs multă ”cerneală” în ultimele luni despre misterioasa rusoaică aflată într-o relație amoroasă cu Alex Bodi. Nimeni nu știa însă adevărata identitate a celei care i-a luat locul Biancăi Drăgușanu.

S-a aflat identitatea ascunsă a Dariei Radionova! Cum a ajuns în preajma lui Bodi

Daria Radionova a apărut în presa din România încă de la începutul acestui an. Focoasa șatenă a fost asociată cu milionarul Alex Bodi acuzat că ar fi avut o idilă cu ea, încă de pe timpul când se afla într-o relație oficială cu Bianca Drăgușanu. Deși afaceristul nu a recunoscut nimic la vremea respectivă, abia acum s-a aflat că între cei doi s-a legat ceva încă de pe atunci.

Rusoaica și-a creat un renume atât prin prisma formelor sale fizice perfecte cât și datorită pasiunii sale pentru bolizii de lux. De altfel, ea este extrem de cunoscută în Londra pentru autoturismul de lux blindat cu cristale swarowski pe care il deține. Contextul actual în care iubitul ei se află a scos la iveală detalii neștiute din viața acesteia.

Daria și-a schimbat identitatea

Deși pozează într-o femeie perfectă, rusoaica lui Bodi pare să nu aibă un trecut atât de nepătat. Dacă astăzi arată cu adevărat spectaculos, în trecut șatena avea o imagine care nu semăna deloc cu cea de acum. Vizibil trecută prin mâna esteticianului din cap până în picioare iubita lui Alex Bodi a ajuns să arate impecabil.

În urmă cu câțiva ani, Daria avea buzele subțiri, câteva kilograme în plus, dinții strâmbi, iar sânii și fundul nu aveau deloc dimensiunile de acum. Odată cu intervențiile respective, Daria și-a dorit se pare să scape și de fosta ei identitate. Așa că rusoaica nu și-a schimbat doar aspectul fizic ci și numele. Numele ei de familie era de fapt Cabacova, însă șatena a făcut tot posibilul să scape de acesta și să opteze cât mai rapid pentru unul mai ”pompos”, precum Radionova.

S-a aflat identitatea ascunsă a Dariei Radionova! Cum a ajuns în preajma lui Bodi

Rusoaica lui Bodi nu doar că nu e ”rusoaică” ci chiar provine de fapt din Chișinău. Astfel, șatena vorbește în mod clar foarte bine limba română. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care seducătoarea femeie de afaceri, așa cum îi mai place să se prezinte, ar fi optat pentru o astfel de tranziție.

Daria se afla în casa lui Bodi când a fost săltat de mascați

Șatena a venit în România pentru a petrece alături de iubitul ei imediat după ce acesta a anunțat despărțirea oficială de Bianca Drăgușanu. Chiar dacă în fotografiile postate în mediul online proaspătul cuplu părea extrem de fericit, cei doi îndrăgostiți nu au avut parte de prea mult timp împreună.

Alex Bodi a fost reținut ieri pentru 24 de ore după ce numele său a fost inclus într-un dosar de proxenetism. După ridicarea milionarului, Daria s-a văzut nevoită să rămână în locuința acestuia pentru câteva ore singură. Abia spre finalul zilei prietenii afaceristului au intervenit și au ajutat-o pe aceasta să plece din vila respectivă.