S-A AFLAT. În sfârșit, un motiv de bucurie în viața familiei Luizei Melencu:

Curând de împlinesc doi ani de la oroarea din Caracal, un caz greu de digerat, care a șocat o țară întreagă.

Timpul a trecut, cri.minalul este după gratii, însă familiile celor două victime nu vor avea liniște niciodată. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a uci.s pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie și le-a răpit și sechestrat în casa lui din Caracal. La un an distanță, familia Luizei Melencu a primit și o veste bună, însă nu din această direcție.

Părinții Luizei Melencu au devenit bunici, pentru a doua oară. Sora Luizei, Ionelia le-a dăruit un nepoțel, provocându-le acestora lacrimi de bucurie.

Vestea a venit ca o gură de aer proaspăt pentru acești oameni care au avut enorm de suferit de pe urma pierderii fiicei lor.

Gheorghe Dincă (67 de ani) a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare. Este vorba despre: tra.fic de persoane, tra.fic de mi.nori, v.iol (două infracţiuni), om.or calificat (două infracțiuni), şi profanar.ea de cada.vre sau mor.minte (două infracţiuni).

Cazul Caracal a zguduit din temelii întreaga țară. Nu este român să nu fi auzit și să nu se fi șocat de acest caz îngrozitor în care o adolescentă a fost ră.pită, vi.olată și uc.isă de un bătrân pe nume Gheorghe Dincă. Pe 27 iulie 2020 s-a împlinit un an de la m.oartea Alexandrei Măceșanu, o tânără pe care Dincă a luat-o la ocazie. În zadar a sunat fata, de trei ori, la 112. Când au intervenit po.lițiștii, ea nu mai era în casa lui Dincă, iar el a spus că a uc.is-o și i-a ars trupul într-un butoi.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a răp.it-o și u.cis-o și pe Luiza Melencu, o altă adolescentă care a plecat de acasă, să scoată bani de la un bancomat, și nu s-a mai întors. Acum, bărbatul este după gratii. Familiile celor două cred că se putea face mai multe pentru salvarea tinerelor, mai ales în cazul Alexandrei Măceșanu, care a sunat de trei ori la 112 și a anunțat că este răpită.