Răzvan Simion pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Chipeșul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani mai are două luni și împlinește 41 de ani și încă reușește să pună pe jar sufletele domnițelor din showbiz și nu numai. Ce face când nu prezintă emisiunea de la Antena 1

S-a aflat marele secret al lui Răzvan Simion

Jumătatea brunetă a matinalului de la Antena 1 este un bărbat prezentabil, elegant și șarmant, iar de când este într-o relație cu frumoasa Daliana Răducanu, vedeta radiază de fericire. Stilul vestimentar care-l aseamănă cu idolul său, actorul Johnny Depp, l-au scos din anonimat și l-au adus în atenția tuturor doamnelor și domnișoarelor din România.

Răzvan Simion se îngrijește foarte mult, adoptând o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Recent, fotoreporterii impact.ro l-au surprins pe fostul partener al Lidie Buble la o clinică privată din Capitală, frecventată de diverse persoane cu posibilități financiare din București. Clinica respectivă oferă clienților săi tratamente de întreținere corporală, recuperare și rejuvenare.

Nu e de mirare că șarmantul matinal are mare grijă de sănătatea să, în condițiile în care acum patru ani a suferit o accidentare la genunchi. În vara lui 2017, Răzvan Simion apărea la Neatza cu Răzvan și Dani cu piciorul în ghip.

Răzvan Simion s-a operat la genunchi acum patru ani

Deși a crezut, inițial, că este vorba doar despre o entorsă, prezentatorul TV a ajuns pe mâna medicilor și a suferit o intervenție chirurgicală serioasă, care l-a lăsat cu sechele și patru șuruburi montate.

„A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze un șofer personal. N-o să-mi mai doresc niciodată să mă odihnesc, să stau în pat, pentru că nu-mi place să stau în pat! Nici nu știu ce mă doare mai tare: gâtul, de la pozițiile în care trebuie să stau acum, sau piciorul. De fapt, piciorul nu mă doare, dar o să urmeze o perioadă de refacere”, a declarat atunci simpaticul Răzvan Simion.

După o relație de mai bine de cinci ani, nimeni nu credea că povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion avea să se termine. Colegul lui Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a regăsit liniștea în brațele arhitectei Daliana Răducan. Matinalul și fosta vedetă de la Visuri la Cheie au mers împreună la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu din luna mai.

Cei doi îndrăgostiți au atras privirile tuturor invitaților de la fericitul eveniment care a avut loc la restaurantul pe care soțul topmodelului îl deține în Capitală.