S-au războit ani de zile, însă acum îi este alături! Tatăl Andreei Bălan îngrijorat de starea artistei internate de urgență în spital

Situația dificilă prin care fosta parteneră a lui George Burcea trece în aceste zile o aduce mai aproape de cel căruia i-a declarat în trecut război deschis. Tatăl Andreei Bălan a făcut primele declarații legate de starea de sănătate a fiicei sale.

S-au războit ani de zile, însă acum îi este alături! Tatăl Andreei Bălan îngrijorat de starea artistei internate de urgență în spital

Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan au avut o relație extrem de tensionată de-a lungul anilor. Vedeta l-a acuzat pe propriul părinte că ar fi traumatizat-o prin comportamentul său în perioada în care trupa Andre urca pe culmile succesului. Chiar dacă ani de zile nu și-au vorbit deloc, relația tată-fiică pare să intre pe făgașul normal odată cu drama prin care vedeta trece în această perioadă.

Săndel Bălan îngrijorat de starea fiicei sale

Andreea Bălan a ajuns de urgență la o clinică privată din București în cursul zilei de marti. După câteva ore în care s-a simțit extrem de rău, vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor. Andreea acuza dureri acute abdominale. În urma examenului computer tomograf, medicii au descoperit în zona abdominală a acesteia un hematom.

După câteva teste, cadrele medicale  au decis să o opereze pe vedetă de urgență pentru a extrage abcesul respectiv. Norocul soției lui George Burcea a constat în faptul că specialiștii au găsit o soluție de a drena hematomul chiar înainte de a începe intervenția chirugicală propriu-zisă.

Andreea a scăpat de ce era mai rău însă a rămas în continuare sub supraveghere medicală pentru câteva zile.Tatăl acesteia s-a arătat extrem de îngrijorat vizavi de situația medicală a fiicei sale. Săndel Bălan locuiește la Ploiești însă a precizat că ține legătură în mod constant cu fiica sa și cu soția lui care împreună. Cea din urmă a rămas să se ocupe de cele două micuțe în lipsa Andreei.

„Am fost foarte îngrijorat de cum am aflat că fiica mea este din nou  internată la clinica Sanador și am ținut legătura permanent cu ea și cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament și mă bucur că a trecut peste problema medicală.” a precizat tatăl artistei.

Andreea s-a bucurat de împăcarea cu tatăl ei în urmă cu câteva luni, atunci când a anunțat despărtirea de George Burcea. Săndel Bălan a fost în vizită în casa ei unde a petrecut ore bune alături de nepoatele sale. Vedeta s-a arătat atunci extrem de încântată de vizita părintelui și a postat inclusiv pe pagina ei de Instagram câteva imagini care îl surprindeau pe tatăl ei alături de Ella și Clara.

Toată lumea a fost alarmată odată cu anunțul că Andreea Bălan este pe patul de spital în suferință. La rândul lui, George Burcea a  încercat să ia legătura cu soția lui, dar și cu întreaga familie în încercarea de a-și vedea fiicele.

Acesta susține că a aflat întâmplător că Andreea este bolnavă și că ar fi putut fi operată de urgență. George a menționat că s-a dus inclusiv în fața casei vedetei în încercarea de a vorbi măcar cu mama acesteia. Andreea le-a spus fanilor de pe patul de spital că momentan se simte bine și abia așteaptă să ajungă acasă să își îmbrățișeze fetițele.