Sânziana Negru și Bogdan Mustățea și-au spus adio. De ce au luat decizia de a se despărți: „Am vrut să scap de..."
in

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea și-au spus adio. De ce au luat decizia de a se despărți: „Am vrut să scap de…”

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea s-au despărțit.

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Vedetele erau împreună de un și jumătate, dar au decis să meargă pe drumuri diferite. Dragostea plutea în aer pentru ei și păreau mai fericiți ca niciodată. Din păcate, ceva nu a mai funcționat și totul s-a terminat când fanii se așteptau mai puțin. Vestea separării lor a fost un șoc pentru lumea mondenă, mai ales că ei erau tot timpul împreună. Cei doi aveau mereu zâmbetul pe buze și se bucurau de fiecare clipă împreună. Privindu-i, nimeni nu ar fi zis că povestea lor se va termina atât de curând.

Sânziana Negru este din nou singură

Nemiloase sunt căile dragostei. Ei bine, Sânziana Negru și Bogdan Mustățea nu au mai luptat pentru dragostea lor. Cel mai probabil și lor le este greu să creadă că acum nu mai formează un cuplu. Deși este extrem de activă în mediul online, vedeta preferă să țină unele lucruri ascunse de internauți. Postează aproape zilnic pe rețelele sociale, dar este rezervată când vine vorba despre viața ei personală. Recent, și-a făcut curaj și a vorbit despre relația sa cu Bogdan Mustățea, pe care l-a iubit enorm și de care s-a despărțit zilele acestea.

Sânziana Negru este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Face furori în mediul online cu fiecare apariție și se bucură de toată susținerea fanilor. Are succes pe toate planurile, dar mai puțin în dragoste. Ea le-a explicat admiratorilor de ce nu își expune mai mult viața privată pe rețelele sociale, dar și despre faptul că le arată fanilor doar treburile cu care ea se simte confortabilă. Ei bine, după cum chiar ea a spus, este o persoană activă pe internet, dar are grijă ce informații transmite.

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea și-au spus adio. De ce au luat decizia de a se despărți: „Am vrut să scap de..."

„Motivul este cel la care s-a gândit mai multă lume și anume că ne-am despărțit. Am decis amândoi acum câteva săptămâni că e decizia corectă pentu noi, în momentul de față. N-am să intru în detaliile motivelor, pentru că astea ne privesc doar pe noi doi și atât.Am vrut, în primul rând, să scap de presiunea asta de a ști doar eu. A fost o relație cu foarte multe experiențe, experiențe pe care noi le-am trăit împreună și pe care le-am împărtășit aici cu voi. Probabil mulți dintre voi empatizați cu noi și cu ce am format noi în ultimii doi ani și jumătate.”, a povestit Sânziana Negru pe Instagram.