Noile episoade de la „Ferma” continuă să arate publicului disucţiile aprinse dintre George Burcea şi Andreea Antonescu. Aceasta din urmă sare în ajutorul colegei sale de trupă, Andreea Bălan şi îl acuză pe Burcea că a făcut mai multe lucruri nedemne de un soţ exemplar.

Cum a început totul

Totul a început în momentul în care George Burcea a spus că este sigur că a fost trădat de fosta soţie. Andreea Antonescu a încercat imediat să o ajute pe colega sa de trupă, însă a iscat un scandal cu George Burcea.

Este de notorietate faptul că Andreea Antonescu şi George Burcea se ceartă tot timpul, în cadrul emisiunii „Ferma”. Cei doi au tot timpul ceva unul împotriva altuia. În ultimul episod, cel care a început scandalul a fost Burcea. Acesta a profitat că o altă concurentă a avut câteva nemulţumiri în emisiune şi a atacat.

Concurenta Elena s-a arătat extrem de afectată şi, cu ochii în lacrimi, aceasta a spus că a fost trădată. Auzind acest lucru, George Burcea a început imediat să spună diverse lucruri diverse.

„Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici” , și-a început George nemulţumirea.

Andreea Antonescu s-a implicat imediat în discuţie şi l-a contrazis pe George Burcea. Ea s-a arătat uimită că fostul soţ al Andreei Bălan o pune să se scuze.

„Bine, Andreea. Deci, să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție.”, completează Burcea.

Scandal fără precedent între George Burcea şi Andreea Antonescu
Scandal fără precedent între George Burcea şi Andreea Antonescu

Un astfel de răspuns nu a fost deloc bine venit în faţa Andreei Antonescu. Aceasta a început să îl atace şi să îi spună că nu este de acord cu ceea ce declară. De mai multe ori, Andreea Antonescu a încercat să îi facă pe fanii emisiunii să înţeleagă că George nu ar spune adevărul despre relaţia sa cu Andreea Bălan, jumătatea trupei Andre.

George Burcea şi Andreea Bălan s-au despărţit la începutul acestui an, iar acum, amândoi şi-au refăcut vieţile. Singurul lucru care îi mai leagă este reprezentat de cele două fetiţe pe care aceştia le au împreună.