Scandal imens la Casa Regală. Prinţul William îl acuză pe Harry: „Profită de imaginea mamei noastre”

De această dată, acuzaţiile aduse lui Harry de către fratele său, William, sunt foarte grave. Acesta îi repoşează faptul că se foloseşte de imaginea mamei lor, Diana, pentru a-și promova noul proiect online.

Scandal imens la Casa Regală. Prinţul William îl acuză pe Harry: "Profită de imaginea mamei noastre"

Potrivit unor surse din interiorul Casei Regale britanice, certurile dintre prințul William și fratele său Harry nu încetează. Iar de data aceasta scandalul este imens: Podcast-ul lui Harry îl înfurie pe William deoarece foloseşte imaginea mamei lor, prinţesa Diana.

În ciuda distanței, cei doi nu pot găsi un punct de întâlnire să-şi rezolve divergenţele dintre ei. În ultimele luni, din cauza pandemiei Covid-19, cei doi fraţi reușiseră să găsească un punct de întâlnire, astfel încât să evite alte dispute și discuții. Dar calmul nu a durat mult. Acum, Philip Dampier , jurnalist, istoric și expert în casa regală, într-un articol publicat în Daily Mai, dezvăluie noi neînțelegeri dintre prințul William și fratele său.

Ducele de Cambridge l-a acuzat pe Harry că „a exploatat după bunul plac imaginea mamei lor”

Expertul susține că Harry, pentru a-și lansa podcast-ul și site-ul „Archwell”, a folosit o fotografie din arhivă cu el așezat pe umerii mamei sale, care a fost făcută în iulie 1986 în Gloucestershire (FOTO). Și, pe lângă fotografie, există și o mică scrisoare în care prințul dezvăluie că a cunoscut dragostea și compasiunea datorită inimii mari a Prinţesei Diana. Ce este interesant că Harry nu l-a menţionat şi pe tatăl său, prințul Charles, nici pe fratele său, prințul William, iar viitorului rege, conform zvonurilor, nu i-ar fi plăcut mișcarea lui Harry.

Fotografia publicată pe site-ul Archwell, de la care a plecat scandalul dintre William şi Harry

Scandal imens la Casa Regală. Prinţul William îl acuză pe Harry: "Profită de imaginea mamei noastre"

William este foarte îngrijorat de comportamentul fratelui său, scrie Philip Dampier. Este îngrijorat deoarece, pentru a face publicitate inițiativelor sale caritabile și profesionale, exploatează imaginea mamei lor fără să-l consulte, a adăugat el. Acest lucru ar fi pus în mișcare mai multe nemulțumiri care au contribuit şi mai tare la răcirea relaţiilor dintre cei doi fraţi.