Scandal monstru la parastasul lui Cornel Galeș! Scene incredibile au avut loc în cimitir!

Chiar dacă timpul s-a așternut de la decesul fostului soț al Ilenei Ciuculete, se pare că un conflict arde încă mocnit în acest caz. La parastasul acestuia a avut loc o scenă de neimaginat.

A trecut un an de la tragicul accident în care fostul soț al regretatei artiste Ileana Ciuculete și-a pierdut viața. Bărbatul ce i-a fost alături cântăreței s-a stins după ce a fost implicat intr-un accident de mașină în Spania.

De la deces și până acum liniștea pare că nu s-a așternut niciodată asupra acestuia. Atât la înmormântarea lui cât și acum la parastasul de un an, la mormântul lui Cornel Galeș au avut loc adevărate scene de neimaginat.

Vorbe grele aruncate de cunoștințele bărbatului

Deși măsurile restrictive introduse odată cu pandemia limitează aceste evenimente, apropiații bărbatului s-au îngrijit să îi pregătească cele sfinte conform traditiei. Astfel, la împlinirea unui an de zile de la deces, Cornel a avut parte de o pomană ca la carte. Din păcate, de la cimitir nu au lipsit conflictele între cei prezenți.

Cea care a aruncat acuzații în stânga și în dreapta a fost chiar una dintre prietenele apropiate ale fostului soț al Ilenei. Femeia i-a pus la zid pe mulți dintre cei prezenți susținând că aceștia iau parte la eveniment doar din dorința de a-și face publicitate și nu pentru că au vreun regret vizavi de trecerea în neființă a lui Cornel.

Scandal monstru la parastasul lui Cornel Galeș! Scene incredibile au avut loc în cimitir!

Pentru că femeia nu s-a oprit doar la acest stadiu, scandalul s-a mutat în mediul online. Prietena fostului soț al Ilenei a amenințat că va arunca florile de pe mormântul acestuia dacă nu iși găsește loc printre restul coroanelor și cea pe care ea a făcut-o special pentru eveniment.

Am fost la tine, Cornel… Nu aveai lumină și nici flori… Oare numai la 40 de zile, la an esti cautat? pentru presă! Mai mult, tot ce se pune acolo, se aruncă… de ce? Fraților, lăsați publicitatea și aprindeți o lumină că a murit fără … aici arătați cât îl iubiți … Te rog, Silviu (Lepădat, n.r.), să îmi pui coroana pe mormânt, nu numai florile voastre au loc … Pentru că mâine voi fi acolo și arunc eu tot ce ați pus … Nu-i corect, dar nici la voi nu-i corect”,a scris femeia pe Facebook.

Furia femeii ar fi pornit după ce fiica Vivianei, iubita lui Cornel din ultimii ani de viață i-ar fi trimis un mesaj jignitor.

„Stimată doamnă, coroana de flori pe care a-ți adus-o dvs nu are loc pe mormântul lui Cornel. Nu v-ar fi rușine să comentați la toate postările? Și de pe conturi care nu vă aparțin. Nu face nimeni nimic pentru reclamă, nu vă mai preocupați atât, lumină și flori are în permanență că doar de asta plătim oameni”,  a fost mesajul tinerei pentru cunoștința lui Cornel Galeș.

Un blestem a atârnat deasupra răposatului?

Cornel Galeș i-a fost alături Ilenei Ciuculete până în ultima zi de viață. Artista i-a murit în brațe într-un spital din București după o luptă crâncenă cu o afecțiune a ficatului. După moartea cântăreței, Cornel și copiii acesteia s-au războit o perioadă îndelungată pe averea lăsată în urmă de artistă.

Cornel a fost acuzat că a furat banii acesteia fără să le ofere fiilor femeii partea lor. Bărbatul a vândut tot ce avea de la soție și și-a achiziționat un apartament cu dotări de lux în Capitală. Cornel Galeș își făcuse și o nouă iubită alături de care a avut o relație destul de discretă.

Din păcate fostul soț al Ilenei nu a avut timp să se bucure prea mult de bogăție. Anul trecut în timp ce tranzita Spania alături de o cunoștință, Cornel a decedat pe loc într-un accident.

Copiii artistei au făcut demersurile necesare pentru a vinde apartamentul achiziționat de acesta și au împărțit ulterior banii. Multe persoane, printre care și fani ai regretatei artiste, au fost de părere că acesta a fost urmărit de blestem pentru că a ales să intre într-o nouă relație fără să păstreze doliu după fosta soție.