Scene cutremurătoare au avut loc marți, în Roman, județul Neamț, acolo unde un tânăr a fost găsit fără viață în mașina tatălui. Potrivit primelor informații, bărbatul de 30 de ani a fost găsit împușcat.

Cum s-a întâmplat tragedia

Marți seară s-au auzit lacrimi de suferință lângă Parcul Central din Roman, acolo unde un bărbat și-ar fi luat viața după ce s-a împușcat. Potrivit martorilor, în zonă s-a auzit un foc de armă, moment în care tinerii adunați în apropiere au alergat spre locul cu pricina. Imediat, un apel la 112 a solicitat intervenția medicilor, dar din păcate, la sosirea acestora tânărul a fost găsit mort.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. La fața locului a fost identificată și o armă”, a explicat Ciofu Ramona, IJP Neamţ.

Oamenii legii au împânzit zona pentru a strange cât mai multe probe care să-I conducă la cauza exacta a morții. Până acum, polițiștii merg pe ipoteza sinuciderii sau a unui accident. Bărbatul avea o soție și un copil de doi ani și nu era cunoscut ca fiind un om cu probleme.

Atât mama, cât și soția sa a ajuns imediat la fața locului, necesitând îngrijiri medicale după șocul suferit.

Femeie găsită moartă în locuința sa

În urmă cu o săptămână, o femeie a fost găsită în stare de putrefacție în locuința sa. Oamenii legii au dezvăluit atunci că aceasta ar fi fost găsită într-o poziție nefirească, semn care a ridicat îndoieli în rândul anchetatorilor.

“Femeia moartă a fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge, plină de echimoze”, au transmis sursele, potrivit aradon.ro.

La o săptămână distanță, oamneii legii au primit rezultatele necropsiei, care atestă că femeia consumase substanțe interzise care i-ar fi putut cauza decesul.

“Victima este o cunoscută consumatoare de droguri uşoare şi alcool, iar înainte de deces ar fi luat o supradoză de substanţe interzise. Femeia a decedat în locuinţa în care stătea singură, iar cadavrul a intrat în stare de putrefacţie”, au explicat surse din rândul anchetatorilor.

În urma audierii mai multor apropiați, femeia se despărțise de bărbat, moment în care a început să se încuie singură în casă și să consume droguri și alcool. Din acest motiv, persoanele care ar fi încercat să dea de ea nu au fost extrem de alertați de faptul că nu răspunde, aceștia fiind obișnuiți cu acest comportament izolat.