Pe măsură ce finala Chefi la Cuțite se apropie și tensiunea din platou începe să crească, oboseala începe să își spună cuvântul. Astfel că, în cadrul ediției din data de 7 decembrie, un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a avut o reacție extrem de nepotrivită. Acesta și-a manifestat supărarea într-un mod scandalos după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba cu numărul 13.

Sorin Bontea a reacționat imediat la gestul lui Ragnar

Chiar dacă încă de la începutul competiție au existat tot felul de contre între cei trei chefi, dar și între echipele acestora, în ediția de luni seară, lucrurile au scăpat complet de sub control.

Se încing spiritele la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a taxat gestul obscen făcut la adresa sa și a echipei sale: ,,Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău”
Rivalitatea între chefi e la ea acasă cu Sorin Bontea și Cătălin Rizea

Robert Vasiliu alis Ragnar Vikingul nu s-a putut abține și a făcut un gest obscen față de echipa câștigătoare. Concurentul nu a ținut cont nici măcar de faptul că de față era și Sorin Bontea, care a taxat imediat gestul.

,,Mă enervezi! Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău! (…) A făcut un gest obscen și l-am pus la punct. Oricum eram nervos după proba de astăzi. În primul rând, am o anumită vârstă, în al doilea rând sunt chef, glumele noastre, ce ne permitem noi, chefii, e o altă discuție. De unde gestul ăsta, n-am nicio idee. Eu înțeleg că sunt frustrați pentru că le-am dat o lecție de gătit”, a spus Sorin Bontea.

Se încing spiritele la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a taxat gestul obscen făcut la adresa sa și a echipei sale: ,,Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău”
Foto: a1.ro

Gestul necugetat a fost criticat și de ceilalți colegi din echipă, dar și de alți concurenți din emisiune. Cătălin Rizea, chiar i-a atras atenția lui Robi, pentru felul în care a ales să reacționeze.

”Am rămas foarte surprins de un gest pe care l-a făcut Robert. Un semn cu șorțul care e obscen. Pare foarte deplasat”, a afirmat Rizea.

Evident, printre cei care au reacționat la gestul deplasat s-au numărat și concurenții din echipa chef-ului Sorin Bontea, care au sărit în apărarea mentorului lor. Cuțitul de aur al lui Bontea, chiar a afirmat că pentru gestul făcut, Ragnar a reușit să strice imaginea echipei sale.

Se încing spiritele la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a taxat gestul obscen făcut la adresa sa și a echipei sale: ,,Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău”
Echipa lui Robert Vasiliu alis Ragnar Vikingul

Dumitrescu și Scărtescu au taxat gestul

Nici ceilalți chefi nu au trecut cu vederea modul în care a ales Robi să răspundă. Și chiar l-au criticat destul de aspru. Florin Dumitrescu a afirmat că un asemenea conflict n-ar fi trebuit să apară, dar mai ales chef-ul a subliniat că Robert n-ar fi trebuit să-și permită  să-i răspundă lui Sorin.

”Tot conflictul ăsta nu ar fi trebuit să existe. Nu ar fi trebuit să își permită să îi răspundă lui Sorin în felul în care a făcut-o. Nu trebuie să uităm cine e concurent și cine e chef. Acolo unde experiența primează, acolo este și respectul, nu trebuie să ne tragem de șireturi”, a spus Florin Dumitrescu.

Nici chef Sorin Scărlătescu nu a rămas indiferent la cele întâmplate. Mai ales că direct implicat era un concurent din echipa sa, el a taxat imediat gestul făcut de Robert.

”Ce mă supără pe mine foarte tare este acel moment când un concurent se simte îndreptățit să poarte o discuție cu unul dintre chefi de la egal la egal. N-ai cum să jignești un om, o echipă, poți să îți spui părerea într-un mod neobscen, foarte decent și acolo se termină tot”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Printre cei care i-au atras atenția lui Robert pentru reacția avută s-a numărat și Gina Pistol, care a subliniat că ar trebui să se păstreze limitele bunului simț.

Se încing spiritele la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a taxat gestul obscen făcut la adresa sa și a echipei sale ,,Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău”

După ce a fost mustrat de toată lumea, Robert a ținut să precizeze că reacția sa fost pentru Maria și Ionuț, cei doi concurenți din echipa lui Sorin, motiv pentru care o să vorbească cu chef Bontea pentru a-i explica acest lucru.