Se pare că Rihanna nu mai este singură și potrivit surselor ea se întâlnește acum cu un barbat care i-a fost prieten de mult timp.

Riri are un nou iubit

O sursă a declart pentru publicația People, că artista a început să se întâlnească cu rapper-ul A$AP Rocky.

Vestea vine după ce Page Six și  New York Post au raportat că cei doi au fost văzuți luând cina cu prietenii la Beatrice Inn din New York în weekend.

Zovonurile despre noul cuplul au început să apară încă de când artista  s-a despărțit de iubitul ei cu care a avut o relație trei ani, miliardarul Hassan Jameel, în ianuarie. Apoi, The Sun a raportat că Rihanna și A$AP au început să iasă împreună. Însă la acea vreme o  sursă apropiată a declarat pentru  E! că Rihanna este încă singură.

În iulie, Rihanna și rapperul  A$AP au colaborat în campania  Fenty Skin. Duoul a făcut mai multe interviuri împreună pentru a promova colaborarea.

În videoclipuri pentru GQ și Vogue cu cele două staruri, RiRi și A$AP au răspuns la întrebările legate de modul de îngrijirea a pielii. De asemenea, artistul a vorbit și despre cum a fost să lucreze cu amica sa.

„Cred că cel mai greu lucru în a lucra cu tine este că nu te plictisești și să râzi tot timpul. Așa e – este comedie”, a spus el. „Asta este partea cea mai grea. Știi, oamenii sunt atât de mișto că este greu să nu, să nu râzi. Asta e tot. Dar a fost distractiv. Cel mai greu este să nu te distrezi prea mult. Doar uiți că încă mai muncești la final a zilei.”

Se pare că Rihanna nu mai este singură. Noul ei iubit este un bărbat pe care îl știe de multă vreme!
Foto: Getty Images

Cei doi sunt prieteni de multă vreme

A$AP Rocky și Rihanna sunt prieteni de mai multă vreme. Rapperul a cântat în deschidere pentru concertele din SUA în turneul Diamonds World în 2013. De asemenea, el a colaborta cu Riri și pentru piesa ei „Cockiness”.

De asemenea, duo-ul a fost văzut împreună și la o prezentare de modă a casei Louis Vuitton la Paris în 2018.

Rapperul s-a întâlnit anterior cu vedete precum Kendall Jenner în 2017 și modelul brazilian Daiane Sodré anul trecut

De asemenea, la începutul Anului Nou, rapoartele spuneau că fondatoarea Fenty Beauty s-a despărțit de Hassan Jameel, iubitul ei cu care a avut o relație de trei ani.

O sursă a spus celor de la People că despărțirea s-a datorat faptului că cei doi nu erau o „potrivire bună”. O persoană din interior a mai spus presei că viața lor era prea diferită și le-a fost greu să întrețină o relație.