Un copil de 7 ani, găsit pe un câmp din Arad! Hainele pe care le purta sunt identice cu ale lui Sebi, băiețelul dispărut în luna ianuarie.

Corbei Sebastian Ionel, băiatul de 7 ani dispărut din luna ianuarie, ar fi fost găsit fără suflare pe un câmp din Arad. Polițiștii din Mișca, județul Arad, au fost sesizați sâmbătă, 3 aprilie 2021, în jurul orei 13, de găsirea trupului neînsuflețit al unui copil, în apropierea localității Vânători.

Cel care a alertat oamenii legii a fost un cioban, care a găsit cadavrul în apropierea unei păduri, pe un câmp între localitățile dintre Mișca și Vânători, aflat într-un lăstăriș.

Polițiștii au constatat că trupul neînsuflețit al minorului a fost găsit într-un loc greu accesibil, în stare de descompunere, iar hainele pe care le purta sunt identice cu cele ale lui Corbei Sebastian Ionel, dispărut în luna ianuarie.

Cadavrul a fost găsit la 10-12 km de locul în care a dispărut Sebi.
„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, au anunțat reprezentații IPJ Arad.

Trupul copilului a fost dus la INML, pentru autopsie, unde medicii legiști vor stabili care a fost cauza decesului, cât și daca are sau nu urme de violenta pe corp.

În urma testelor ADN se va putea stabili dacă este vorba de Corbei Sebastian Ionel, dispărut pe data de 9 ianuarie.

Peste 250 de oameni au participat la căutarea lui Sebi. Vorbim aici despre zeci de pompieri, polițiști, localnici, câini de urmă, jandarmi, echipaje ale Rescue 4×4, drone de la înălțime, care l-au căutat fără vreun rezultat pe micuț, pe o rază de 30 de kilometri.

Trupul neînsuflețit al copilului ar fi găsit chiar astăzi, după două luni de la dispariție, de către un cioban.

Sebi a dispărut în luna ianuarie a acestui an, după ce a plecat la joacă alături de mai mulți copii din sat. Ei au hotărât să meargă la stână, însoțiți de către un bărbat mai în vârstă. El s-ar fi despărțit de ceilalți și s-a dus în pădure cu pretextul de a căuta fructe, iar acela a fost ultimul moment când a mai fost văzut în viață. După ce nu s-a mai întors acasă, mama copilului a anunțat autoritățile.