Selena Gomez are un nou iubit? Artista este în depresie

În urma unei întâlniri la restaurant, au apărut zvonuri cum că actrița are un nou iubit.

Selena Gomez este o actriță și cântăreață de muzică pop din Statele Unite ale Americii în vârstă de 28 de ani. A devenit faimoasă în anul 2002, când a debutat în Barney & Friends.  După relația celebră cu Justin Bieber, Selena a trăit și o poveste de dragoste cu The Weekend.

Artista a fost surprinsă într-un restaurant în timp ce lua cina cu Jimmy Butler, jucător de NBA, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul joacă baschet pentru echipa Miami Heat. În urmă cu vreo două săptămâni, cei doi au început să fie văzuți împreună și au stârnit curiozitatea celor din jur.

Jimmy Butler sau Jimmy Buckets, cum i se mai spune, a fost numit în anul 2015 jucătorul de baschet cu cea mai bună ascensiune. Bărbatul are o carieră impresionantă.

Selena Gomez va fi mamă?

Presupusul său iubit este tătic. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară cu Kailtlin Nowak. Așdar, actrița va deveni mamă vitregă pentru copilul iubitului său.

Mai mult decât atât, fosta parteneră a lui Jimmy Butler nu o mai urmărește pe Selena Gomez pe Instragram. Acest pas a întărit convingerea fanilor că cei doi ar forma un cuplu.

În trecut, jucătorul de la NBA s-a iubit cu Shay Mitchell. Se pare că bărbatul a format un cuplu cu celebra actriță în 2016.

Care este starea de sănătate a Selenei Gomez?

În 2012, vedeta a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună. Cinci ani mai târziu, Selena Gomez a trecut printr-o intervenție foarte grea, având nevoie de un nou rinichi.

Acest episod din viața ei a afectat-o foarte tare, în prezent confruntându-se cu depresia. Artista a recunoscut că suferă de tulburare bipolară și că face terapie pentru a trece cu bine peste aceste probleme.

Vedeta a fost internată și într-un spital de psihiatrie pentru a primi tratament corespunzător pentru afecțiunea de care suferă.