Selena Gomez nu mai are nevoie de introducere. Este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Toată lumea știe că ea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Justin Bieber. Nimeni nu ar fi crezut că ei vor ajunge să se despartă vreodată.

Ei bine, relația lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit și au luat-o pe drumuri diferite. De atunci, viața Selenei s-a schimbat complet. Ea a trecut cu greu peste despărțire și a suferit enorm. Nici până acum nu a reușit să își găsească liniștea în brațele unui alt bărbat. Nu putem spune același lucru și despre fostul ei iubit. El a împlinit recent un an de căsnicie cu Hailey Bieber și sunt mai fericiți ca oricând.

Selena Gomez: „A fost pentru mine o adevărată provocare”

Pandemia de coronavirus a afectat-o extrem de tare pe Selena Gomez. Nu din punct de vedere financiar, ci a avut probleme de sănătate. Acestea s-au agravat și mai tare în timpul pandemiei, dar a reușit să treacă peste ele și de data aceasta. Vedeta a dat dovadă iar că este o femeie puternică și că nimic nu o poate doborâ atât de ușor.

Selena Gomez, probleme de sănătate în pandemie. Ce le-a povestit artista fanilor: "A fost pentru mine o adevărată provocare"

Mulți știu despre ea că s-a luptat o vreme îndelungată cu depresia. Ei bine, în timpul pandemiei de coronavirus această problemă mai veche a început să se agraveze. În tot acest timp, ea a fost nevoită să stea departe de admiratorii ei, dar și departe de scenă. Toată această situație i-a pus capac artistei, dar a profitat de timpul pe care l-a avut și a stat mai mult cu familia ei.

”La început, nu am putut să mă împac cu ideea de pandemie. Am intrat din nou în depresie. Ceea ce fac eu se rezumă la a călători mult, la a-i face pe oameni fericiți, deci asta a fost pentru mine o adevărată provocare. Încet-încet, spre finalul pandemiei mi-am reconfigurat prioritățile și am început să fiu mai atentă la propria persoană. Am creat o linie de cosmetice și m-am gândit că ar fi un gest frumos să donez banii celor care au probleme asemănătoare mie. Pandemia mi-a ajutat să petrec mai mult timp cu familia.”, a declarat Selena Gomez.