Selly a părăsit 5 GANG! Ce a putut să spună despre foștii lui colegi de trupă

Selly face dezvăluiri din culisele fostei sale vieți pe vremea când făcea parte din 5 GANG

Selly a părăsit 5 GANG! Ce a putut să spună despre foștii lui colegi de trupa

Selly a anunțat în mod surprinzător recent că se va dezice de proiectul fabulos din care a făcut parte în ultimii ani. Tânărul a abandonat conceptul alcătuit alături de colegii săi de trupa, celebrii de asemenea în mediul online.

Adevăratele motive care l-au determinat pe Selly să se retragă

5GANG este unul dintre proiectele care a cunoscut succesul, fiind apreciat de o generație întreagă de adolecenti. Dincolo de partea creativă, acesta a adus cu sine și câștiguri financiare substanțiale de care membrii acestuia s-au bucurat.

Selly a părăsit 5 GANG! Ce a putut să spună despre foștii lui colegi de trupa

În ultima perioadă însă, unul dintre inițiatorii acestuia, Selly, s-a implicat în cu totul și cu totul altă nișă față de cea cu care își obișnuise până în prezent fanii. Selly a început o ”luptă” cu sistemul românesc de învățământ, invintându-l chiar pe ministrul Educației la o conferință în care să fie puse pe tapet aspectele care ar necesita schimbate în această zonă, spre binele elevilor.

Odată cu această mobilizare, Selly a luat parte la mai multe emisiuni în care a descris viziunea lui despre școli, învățământ, cadre didactice, dar și despre nevoile elevilor. Chiar dacă oficialul din fruntea învățământului nu i-a dat curs invitației, vloggerul susține că este deschis în continuare să ia parte la o discuție cu acesta.

Selly s-a lăsat de muzică?

Selly transpune în ochii generaților actuale imaginea tânărului perfect care a avut succes în online mânat de ambiție.De altfel, vloggerul a avut rezultate excelente inclusiv la învățătură. Așa cum el însuși a povestit, Selly a reușit să obțină rezultate extrem de bune în urma examenului de Bacalaureat.

Tocmai din poziția respectivă, fostul membru 5GANG și-a dorit să expună problemele reale ale sistemului de învățământ care îngreunează modului în care elevii se pregătesc pentru adevăratele provocări ale vieții.

Recent, Selly s-a decis să facă un nou pas în cariera lui. Tânărul și-a anunțat fanii că perspectiva lui asupra părții profesionale s-a schimbat complet. Astfel, vloggerul nu își mai dorește să se asocieze cu proiectul care l-a făcut celebru.

”Cum să mă mai prostesc pe internet! Am insistat ore întregi pe reforma educației din România, iar asta înseamnă că eu de acum înainte nu mai sunt Selly ală pe care voi îl știți. Selly ăla pus pe caterincă și glume proaste, pur și simplu nu mai sunt ăla. Eu acum sunt un om serios, sunt un exemplu. Nu mai pot să mă prostesc pe internet”, a spus vloggerul pe canalul său de YouTube

Și-a lămurit fanii la final că TOTUL A FOST O FARSĂ!

Cu un talent incredibil de a îi determina pe ceilalți să îl creadă pe cuvânt, Selly și-a linistit în final fanii. Vloggerul a ținut să precizeze că totul a avut la bază o glumă. El i-a asigurat că cel puțin în perioada următoare nu își dorește să renunțe nici la muzică, nici la proiectul în care a investit energie și care i-a adus atâtea foloase, mai ales financiare.