Selly, veste de zile mari pentru fanii lui. Vloggerul își face propriul show: ”Ceva ce nu a mai fost văzut”

Selly nu se oprește din a-și surprinde fanii.

Selly, veste de zile mari pentru fanii lui. Vloggerul își face propriul show: ”Ceva ce nu a mai fost văzut”

Selly și-a luat prin surprindere întreaga comunitate de fani. Vloggerul are aproape 3 milioane de subcriberi pe YouTube și este mândru de această performanță. A visat de mic să ajungă unde este acum. La început, era doar un puști cu o cameră de filmat pe care nu îl lua foarte multă în seamă. A muncit mult pentru visurile lui, iar acum este cel mai apreciat creator de conținut de la noi.

Artistul este foarte dedicat muncii sale și gândește mereu noi proiecte, care să fie pe placul fanilor. Tot el se ocupă și de trupa din care face parte alături de alți vloggeri, 5GANG. Vlogurile sale fac furori de fiecare dată și fac sute de mii de vizualizări în doar câteva minute de la postare.

Anul acesta, îndrăgitul vlogger a decis să își ducă pasiunea la un alt nivel. Când era mic, avea o mare pasiune pentru televiziune și era fascinat de tot ce se întâmpla pe micile ecrane. Acum, el și-a pus în gând să își facă propria emisiune, la care susținătorii artistului se vor putea uita chiar pe canalul lui de YouTube.

Selly va avea propria emisiune, pe YouTube

Selle le-a promis fanilor că „Selly Show” va fi ceva ce a nu au mai văzut până acum. Este, de asemenea, cel mai important proiect al său în care a pus mult suflet. Abia așteaptă ca fanii lui să vadă ce a ieșit și speră să se bucure și de de rezultat. Tânărul le-a dat vestea cea mare admiratorilor săi din mediul online prin intermediul unei filmări, pe care a postat-o în urmă cu doar câteva ore. Premiera va avea loc pe data de 1 decembrie, la ora 20:00.

Selly, veste de zile mari pentru fanii lui. Vloggerul își face propriul show: ”Ceva ce nu a mai fost văzut”

„Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de YouTube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți. (…) Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158}. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a spus Selly.