in

Selly vrea să aibă corpul lui Dorian Popa! Cum se menține artistul în formă

Selly este pus pe fapte mari și vrea un corp de invidiat.

Selly este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri de la noi. Are peste 2 miloane de abonați pe YouTube și se bucură de un succes imens. Artistul a început de jos și a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. El este extrem de activ pe rețelele sociale, unde petrece majoritatea timpului.

Au fost momente în care nu i-a fost deloc ușor, dar a continuat să fie pozitiv. Acum, are bani de-i poate întoarce cu lopata și își permite orice. Recent, el s-a mutat într-un apartament în București, în zona de nord al Capitalei. Se simte împlinit cu tot ceea ce a reușit să facă până la cei 19 ani ai săi.

Selly vrea să se transforme

Până acum, el nu a acordat o atenție prea mare felului în care arăta. Se pare că au fost multe lucruri care l-a pus serios pe gânduri și l-au făcut să se gândească tot mai mult la el. Vrea să aibă un trup de invidiat și s-a pus serios pe treabă. Mulți sunt de părere că vrea să arate precum Dorian Popa. În urmă cu ceva timp a postat un edit superb pe Instagram, în care a făcut schimb de trupuri cu Dorian. Nu se știe încă dacă acela este momentul în care a decis că este nevoie de o schimbare în viața sa. Cert este că merge la sală și se antrenează, pentru a ajunge la rezultate dorite.

Selly vrea să aibă corpul lui Dorian Popa! Cum se menține artistul în formă

„Eu și Dorian așa arătăm, de fapt, până acum totul a fost o înscenare pentru presă știți ce zic”, a scris Selly în dreptul imaginii.

După ce au postat imaginea cu pricina, unii dintre fanii lor au făcut haz de necaz. Multora le-a fost greu să și-l imagineze pe Dorian fără mușchi. Artistul are un trup la care mulți doar visează. Trage zilnic la sală pentru a se menține în formă și are grijă și la alimentație. Astfel că toți bărbații visează să arate așa.

“Haterii vor spune că e Photoshop”, “Nu ți-ar sta rău😂🌸“, “Arată mai bine așa 👍👍👍“, “ai corp de pariu cu viața csz“, “Ce edit smecher“, “BREAKING NEWS !!! SELLY I-A FURAT CORPUL LUI DORIAN POPA 😂“, i-au scris fanii în comentarii.