Selly este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri de la noi. Are peste 2 miloane de abonați pe YouTube și se bucură de un succes imens. Artistul a început de jos și a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. El este extrem de activ pe rețelele sociale, unde petrece majoritatea timpului.

Au fost momente în care nu i-a fost deloc ușor, dar a continuat să fie pozitiv. Acum, are bani de-i poate întoarce cu lopata și își permite orice. Recent, el s-a mutat într-un apartament în București, în zona de nord al Capitalei. Se simte împlinit cu tot ceea ce a reușit să facă până la cei 19 ani ai săi.

Selly vrea să se transforme

Până acum, el nu a acordat o atenție prea mare felului în care arăta. Se pare că au fost multe lucruri care l-a pus serios pe gânduri și l-au făcut să se gândească tot mai mult la el. Vrea să aibă un trup de invidiat și s-a pus serios pe treabă. Mulți sunt de părere că vrea să arate precum Dorian Popa. În urmă cu ceva timp a postat un edit superb pe Instagram, în care a făcut schimb de trupuri cu Dorian. Nu se știe încă dacă acela este momentul în care a decis că este nevoie de o schimbare în viața sa. Cert este că merge la sală și se antrenează, pentru a ajunge la rezultate dorite.

Selly vrea să aibă corpul lui Dorian Popa! Cum se menține artistul în formă

„Eu și Dorian așa arătăm, de fapt, până acum totul a fost o înscenare pentru presă știți ce zic”, a scris Selly în dreptul imaginii.

După ce au postat imaginea cu pricina, unii dintre fanii lor au făcut haz de necaz. Multora le-a fost greu să și-l imagineze pe Dorian fără mușchi. Artistul are un trup la care mulți doar visează. Trage zilnic la sală pentru a se menține în formă și are grijă și la alimentație. Astfel că toți bărbații visează să arate așa.

“Haterii vor spune că e Photoshop”, “Nu ți-ar sta rău😂🌸“, “Arată mai bine așa 👍👍👍“, “ai corp de pariu cu viața csz“, “Ce edit smecher“, “BREAKING NEWS !!! SELLY I-A FURAT CORPUL LUI DORIAN POPA 😂“, i-au scris fanii în comentarii.