Șerban Copoț e în culmea fericirii. Ce moment important are artistul în familie?

Artistul nu așteaptă perioada Crăciunului pentru a celebra. Șerban Copoț a anunțat în mediul online ce semnifică această zi pentru el.

Șerban Copoț e în culmea fericirii. Ce moment important are artistul în familie?

Șerban Copoț se poate numi un bărbat împlinit. Prezentatorul tv are o familie minunată, alcătuită din trei copii de vârste apropiate care cresc pe zi ce trece sub ochii lui și ai soției. Având în vedere că cel de al 5 lea membru al familiei lor a venit pe lume acum fix o lună în casa artistului astăzi este sărbătoare mare. El a ținut să împărtășească momentul cu sutele de mii de fani pe care îi are pe rețelele de socializare.

Șerban este un părinte exemplar

Șerban, în vârstă de aproape 40 de ani și soția lui Roxana trăiesc o poveste de iubire încă de când artistul era pe culmile succesului cu trupa în care a activat. De-a lungul timpului cei doi și-au așezat lucrurile în viață așa cum au visat. Celebrul cuplu locuiește într-o casă cu un decor desprins din reviste, au trei copiii, iar cariera celui care este cap familiei a fost mereu în ascensiune.

Chiar dacă nu au planificat neapărat momentul, prezentatorul și soția lui au aflat anul trecut că vor deveni din nou părinți. Bucuria a fost cu atât mai mare pentru artist atunci când a aflat că pe drum se afla de fapt o fetiță.

Timpul s-a scurs extrem de rapid de la nașterea micuței, iar astăzi cei doi părinți sărbătoresc prima lună de când familia lor s-a mărit. Prezentatorul a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie emoționantă cu micuța. Alături de imagine artistul a scris și un mesaj amuzant.

Șerban Copoț e în culmea fericirii. Ce moment important are artistul în familie?

” Azi a împlinit luna. Aici facem unconcurs de căscat. Bineînțeles că ea a câștigat.” , a scris Șerban pe contul lui de Instagram

Chiar dacă au o relație de mai mulți ani, Roxana și Șerban au avut o căsătorie total atipică. Cei doi au ajuns în fața ofițerului stării civile abia în 2015. La eveniment a participat inclusiv băiețelul lor care avea doar 4 anișori pe atunci.

Artistul are întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui.

„Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, declara acesta.

Șerban Copoț a devenit celebru în anii 2000, odată cu lansarea pe piață a uneia dintre trupele etalon ale muzicii ușoare românești. Alături de cei doi colegi de scenă, artistul era adorat de o întreagă generație. Concertele și turneele se țineau lanț, iar fanele roiau de-a dreptul în jurul celor trei băieți.