Șerban Copoț este tată pentru a treia oară. Prezentatorul este în culmea fericirii: ”Am avut noroc chior”

Este o zi mare pentru Șerban Copoț și familia sa.

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Prezentatorul este în culmea fericirii: ”Sunt copleşit de emoție”

Șerban Copoț și soția acestuia sunt cei mai fericiți părinți din lume. Astăzi, a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor. Soția prezentatorului a adus pe o lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Astfel familia lor s-a mărit iar pentru asta nu există bucurie mai mare. El abia a putut exprima în cuvinte ceea ce a simțit în acele momente.

Îndrăgitul prezentator avea până astăzi doi băieți, pe care îi iubește și pentru care ar face orice. Succesul pe care el și soția sa l-au obținut le asigură acestora un trai în care nu le lipsește absolut nimic. Cu toate acestea și-au dorit extrem de tare și o fetiță, iar a treia oară a fost cu noroc.

Fetița lui Șerban Copoț a venit pe lume astăzi, 18 noiembrie. Astfel prezentatorul de la Antena 1 este un om împlinit din toate punctele de vedere mai cu seamă pentru că a reușit până la vârsta lui să facă tot ceea ce și-a propus.

Șerban Copoț a devenit tată de fată

Este extrem de activ pe social media, unde este urmărit de mii de oamenii. Vedeta nu s-a putut abține să nu le dea vestea cea mare și internauților. El a făcut o postare despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui – venirea pe lumea a celui de-al treilea copil.

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Prezentatorul este în culmea fericirii: ”Sunt copleşit de emoție”

”Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț.

Vizibil emoționat, prezentatorul de la iUmor le-a spus tuturor că la primele ore ale dimineții, soția sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Este recunoscător pentru tot ceea ce i s-a întâmplat și i-a mulțumit soției sale așa cum se cuvine.