Serialul ,,Emily in Paris”o să aibă un al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de Netflix!

Vești bune pentru fanii serialului Emily în Paris, potrivit ultimului anunț făcut de Netflix, acestă serie o să primească încă un sezon.

Serialul ,,Emily in Paris”o să aibă un al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de Netflix!
Serialul ,,Emily in Paris”o să aibă un al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de Netflix!

Emily rămâne în Paris pentru cel puțin un al doilea sezon. Din câte se pare, Lily Collins este pregătită pentru o altă aventură pariziană. După ce miercuri, Netflix a anunțat că serialul de comedie romantică Emily în Paris a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Emily în Paris a primit o reînnoire

Vestea reînnoirii a venit sub forma unei scrisori a șefului fictiv al lui Emily, Sylvie Grateau, care îi comunica șefei din SUA, că Emily va trebui să rămână cu echipa la Paris pentru mai mult timp.

,,Scriem pentru a vă informa, că din păcate,  Emily Cooper va trebui să rămână la Paris pentru o perioadă îndelungată de timp. În ciuda modului său prea încrezător și a lipsei de experiență anterioară în domeniul comercializării de bunuri de lux, ea a reușit, totuși, să-i farmece pe unii -dintre clienții noștrii greu de impresionat în timpul ei scurt la Savoir „.

Spectacolul de succes, vine de la creatorul Sex and the City, Darren Star, a avut premiera pe 2 octombrie, și spune povestea lui Emily. O tânără ambițioasă de douăzeci de ani din Chicago, și care  își găsește în mod neașteptat slujba de vis la Paris. Atunci când compania ei achiziționează o companie franceză de marketing de lux. Iar ea are rolul de a reinventa strategia de social media a acestei firme.

Noua viață a lui Emily la Paris este plină de aventuri îmbătătoare și de provocări surprinzătoare.  În timp ce încearcă să îi câștige pe colegii de la noul loc de muncă de partea sa, cu găsirea unor noi prieteni și desiguri apariția câtorva provocări romantice.

Netflix nu a dezvăluit când va începe producția celui de-al doilea sezon sau când urmează să intre în serviciul de streaming.

Serialul ,,Emily in Paris”o să aibă un al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de Netflix!
Foto: Paramount Network

Serialul a fost apreciat și contestat

Emily în Paris a fost în egală măsură contestat și adulat. În timp ce unii au îndrăgit această poveste amuzantă, au fost și voci care s-au plânsă că este plină de clișee. Oricum ar fi foarte mulți oameni însă au auzit de acest serial. Care a fost în topul Netflix  și în România, atunci când s-a lansat.

Seria de 10 episoade a stârnit dezbateri online cu privire la viziunea cărților poștale care oferă descrieri despre  Paris și oamenii săi. În timp ce serialul Emily în Paris a fost în mare parte bine primit de publicul american pentru faptul că oferă o evadarea romantică, criticii francezi l-au acuzat că se bazează pe stereotipuri învechite ale culturii franceze și că descriu o versiune nerealistă a capitalei lor.

Primul sezon a fost filmat în întregime la Paris și în toată Franța. De fapt, actrița principală Lily Collins și-a făcut cunoscută relația cu scriitorul / regizorul Charlie McDowell pe Instagram în timpul filmărilor de anul trecut.