Serialul „Vlad” a ajuns la final. Victoria Răileanu și George Piștereanu fac dezvăluiri importante

Victoria Răileanu și George Piștereanu vorbesc despre scenele care i-au marcat în sezonul din serialul „Vlad”.

Serialul "Vlad" a ajuns la final. Victoria Răileanu și George Piștereanu fac dezvăluiri importante
Serialul "Vlad" a ajuns la final. Victoria Răileanu și George Piștereanu fac dezvăluiri importante

Sezonul actual din serialul „Vlad” de la Pro TV se apropie de final. Îndrăgita producţie cinematografică este pe punctul de a nu mai fi difuzată pentru milioanele de români care au urmărit episod cu episod, încă din anul 2019. La final, Victoria Răileanu și George Piștereanu povestesc despre scenele filmate de-a lungul timpului.

Sezonul care a adus în faţa românilor cele mai interesante răsturnări de situaţie ajunge acum la final. Cei mai cunoscuţi actori din acest serial marca PRO TV au vorbit despre scenele care i-au marcat, într-un mod frumos.

Victoria Răileanu şi George Piştereanu, totul despre „Vlad”

Victoria Răileanu povesteşte că scenele sale preferate sunt secvențele înmormântării lui Tibor. Din punctul ei de vedere acesta este un moment plin de emoţie şi de trăiri interesante. Ea povesteşte că aceste scene au fost primele filmate după perioada de izolare. Actorii au fost extrem de antrenaţi în acele scene, deoarece s-ar fi reîntors pe platoul de filmare cu chef de muncă şi dor de filmări.

“ Cu toții eram triști într-o anumită măsură că personajul lui George moare. Dar ne-am și distrat în același timp la acea filmare. Mi-a plăcut mult una din indicațiile lui Peter Kerek, regizorul acelui episod, care ne-a spus că trebuie să iasă murdar și să nu ne gândim deloc la felul în care arată din punct de vedere estetic. El referindu-se la tot momentul în care Miki vrea să intre în groapă, apoi e prinsă de ceilalți, se smucește să sară în groapă și este băgată în mașină. Cred că a ieșit foarte real momentul acela. S-a simțit încărcătura noastră în secvențele astea, pentru că au fost foarte emoționante și pentru noi”, povesteşte Victoria.

O scenă plină de adrenalină, preferata lui George

În schimb, din punctul de vedere al lui George Piștereanu, una dintre scenele marcante atunci când vine vorba despre Tibor, este scena în care acesta intră în atelier și îl surprinde pe Leo, care o ține ostatică pe Iulia. El este de părere că scena aduce mult mister asupra personajului său. Este o scenă în care Tibor şi Leo trec prin clipe tensionate, din cauza prieteniei avute cândva.

 “Când a venit vorba să filmăm scena, fiind scene de acțiune, bătaie, durează mult și necesită atenție mare. Pentru că actorul se poate lovi de exemplu, de aceea implică ore de repetiție. Pentru mine nu a fost complicată, pentru că eu în prealabil studiez personajul, mă gândesc în ce situații ar putea ajunge, ce ar trebui să știu pentru asta. Pentru personaj am aprofundat kickbox, dar și orele de antrenament Krav Maga m-au ajutat să înțeleg mai bine mișcările, să le rețin. A fost o scenă importantă din punctul de vedere al poveștii, dar și al mișcărilor”, povesteşte George.

Serialul "Vlad" a ajuns la final. Victoria Răileanu și George Piștereanu fac dezvăluiri importante
Serialul „Vlad” a ajuns la final. Victoria Răileanu și George Piștereanu fac dezvăluiri importante

Serialul Vlad este unul dintre cele mai urmărite filme din România, având premiera pe 25 februarie 2019. Serialul este difuzat în fiecare zi de luni, la ora 20.30, pe Pro TV. Vlad este prima proiecţie cinematografică românească realizată şi difuzată exclusiv de PRO TV. Acesta este o adaptare directă a filmului turcesc Ezel.

Din tainele scenariului

Scenariul de la serialul Vlad este o producţie cinematografică ce îmbină armonios trecutul și prezentu în cadrul unei poveşti care scoate la iveală foarte multe situaţii surpriză.

Acțiunea principală este în jurul poveştii lui Adrian – Anghel Damian / Vlad Adrian Nartea. Băiatul a fost trădat de toţi cei dragi şi a ajuns să fie închis în închisoare după ce i s-a înscenat un jaf. După mai multe experiențe care l-au marcat complet, tânărul îşi schimbă brusc viaţa. Are şansa de a se răzbuna pe toţi cei care i-au trădat încrederea şi care l-au făcut să sufere atât de mult.

Acesta are noroc de a întâlni un personaj cheie care îi devine mentor și îl ajută să își schimbe identitatea, devenind VLAD. Vlad este reprezentat ca un bărbat puternic, bogat, şarmant şi gata de răzbunare.