Și-a dat foc pe scena Românii au Talent. Jurații sunt îngroziți VIDEO

Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un asemenea număr în platoul emisiunii. Un concurent și-a dat foc pe scena, iar jurații au fost de-a dreptul îngroziți. Ce s-a întâmplat după momentul concurentului de origine spaniolă.

Incendiere pe scena Românii au Talent. Un concurent și-a dat foc pe scena, jurații sunt îngroziți VIDEO

De-a lungul sezoanelor, la Românii au Talent au venit tot felul de concurenți talentați, care mai de care mai îndrăzneți, pregătiți să își testeze limitele puterilor și pe cea a răbdării juraților. Acesta este și cazul artistului Muy Moi Show, care i-a speriat pe Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Smiley atunci când a cauzat un mic incendiu pe scenă.

Muy Moi Show a impresionat juriul de la Românii au talent cu numărul său plin de adrenalină dar și…pericol. Bărbatul este artist stradal, dar pe lângă mișcările senzaționale de dans și contorsionism, concurentul a blocat audiența atunci când, din neant, și-a dat foc pe scenă. Jurații au rămas fără cuvinte, privind îngroziți eroarea ce tocmai se produsese pe scenă.

„Mă numesc Moises Muy Moi Show și vin din Tenerife, Spania. Am 34 de ani și voi face tot posibilul să vă uimesc!, a declarat artistul stradal din Spania pe scena Românii au Talent.

Incendiere pe scena Românii au Talent. Un concurent și-a dat foc pe scena, jurații sunt îngroziți VIDEO

Incendiu pe scena Românii au Talent. Andra și Alexandra Dinu și-au acoperit ochii, deîndată ce concurentul de pe scenă a luat foc. Deși s-au speriat și au vrut să cheme ajutor, artistul stradal a reușit să stingă flăcările în câteva secunde, liniștindu-i pe toți cei aflați în sală.

„Vai de capul meu! De departe mă simt cel mai în siguranță acum, vă spun.”, a spus, șocat, Andi Moisescu prin videocall.

„Mi-a înghețat sângele în vene. Ești un artist incredibil, dar m-am îngrozit când te-am văzut. Bravo”, a declarat Alexandra Dinu.