Și-a înmormântat fata și a plecat spre casă. Când s-a uitat în laptopul ei, femeia a înlemnit. Ce a văzut acolo

O adolescentă de numai 15 ani și-a luat viața după ce a fost, timp de mai mulți ani, agresată de colegii ei. Abuzul a culminat în 2013 când, sub pretextul că ar vrea să se împace cu ea, câteva dintre colegele ei au organizat un „viol în grup”. Cassidy Trevan avea numai 13 ani la momentul respectiv.

Și-a înmormântat fata și a plecat spre casă. Când s-a uitat în laptopul ei, femeia a înlemnit. Ce a văzut acolo

Deși a povestit prin ce a trecut apropiaților ei, fata nu a vrut să depună plângere la Poliție, de teamă că nu va fi crezută. Depresia provocată de abuzul colegilor ei a determinat-o pe adolescentă să-și ia viața în decembrie 2015.

Cu puțin timp înainte de a comite gestul final, fata a redactat o scrisoare impresionantă pe care mama ei a găsit-o în calculatorul ei

„Scopul acestei scrisori este să-i avertizez pe oameni despre ce se poate întâmpla. Mă tem că ce mi s-a întâmplat mie li se poate întâmpla și altor copii. (…)

Aveți puterea de a opri astfel de lucruri. Țineți minte că agresorii mei mi-au fost colegi. Este greu de crezut, dar este adevărat.

Nu fac asta ca să mă răzbun pe colegii care și-au bătut joc de mine, sau pentru atenție. Vreau să fie foarte clar.

Numele meu este Cassidy Trevan și am fost violată.

Dacă cineva, oricine, va încerca să vă facă același lucru, luptați! Luptați! Chiar dacă o să regretați tot restul vieții! Merită!”