Silviu Prigoană dă de pământ cu toţi românii. „Un popor de slugi, un neam de traistă”

Silviu Prigoană şi-a expus public părerea despre poporul român. Acesta este de părere că românii sunt un neam de slugi.

Silviu Prigoană dă de pământ cu toţi românii. "Un popor de slugi, un neam de traistă"
Silviu Prigoană dă de pământ cu toţi românii. "Un popor de slugi, un neam de traistă"

Prezent la emisiunea lui Denise Rifai, „Silviu Prigoană a vorbit despre părerea sa legată de poporul din România. Acesta a descris modul în care acţionează românii şi cum au reacţionat de-a lungul timpului.

Prigoană spune că românii nu au avut niciodată demnitate. El se declară dezamăgit de cum s-au descurcat românii, de-a lungul timpului, din istorie şi până în prezent.

Silviu Prigoană este un renumit om de afaceri şi un politician român care nu a ezitat niciodată să spună ce gândeşte despre români. Acesta este fondator al postului de televiziune Realitatea TV, însă nu ezită să participe şi la televiziuni rivale din România. Prezent la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, acesta a vorbit despre părerea lui despre români, ca neam.

Românii, un popor de „slugi”

„Suntem un popor de slugi, nu de învinși. Noi din cele mai vechi timpuri până azi am fost niște slugi, asta ne zice istoria. Nu am știut niciodată să fim demni. Avem în muzică „noi suntem români” și la ce ne ajută? Noi nu avem demnitate.  Trebuie să ne asumăm, sunt român, neam de traistă, asta e, sunt slugă, la revedere. E culoarea noastră: slugă. Ăștia suntem noi slugi. De-asta nici nu se bagă lumea prea mult în seamă cu noi, că imediat întoarcem armele,” a spus Silviu Prigoană la emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Cine este Silviu Prigoană

Silviu Prigoană dă de pământ cu toţi românii. "Un popor de slugi, un neam de traistă"
Silviu Prigoană dă de pământ cu toţi românii. „Un popor de slugi, un neam de traistă”

Silviu Prigoană a investit tot mai mult în media în România. El a înfiinţat Realitatea TV în anul 2001. Doi ani mai târziu, în anul 2003, acesta a lansat TV Sport, Etno TV şi Taraf TV. El a deţinut şi 10{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} din Digital Cable Systems DCS, ulterior lansând de Max TV. Prigoană deşine şi licenţe pentru Meteo TV şi Manele TV, Sigma TV şi Teleshop 24.

De altfel, Silviu Prigoană este proprietar la aifasuri FM, Manele FM, Jazz FM. EL mai are şi revista Taifasuri, firma Rosal Ortopedic şi RTL – Romanian Television of America, precum şi postul de radio Etno Fm.

Ca politician, la data de 1 iunie 2010, acesta a marcat scena politică, atunci când a demisionat din PDL. Acesta s-a decis să se întoarcă în partid, însă la data de 7 septembrie.

El a fost candidat la funcţia de primar general al Municipiului Bucureşti la alegerile locale din anul 2012. Acesta a fost şi rămâne o figură publică controversată din România.