Simona Gherghe, ce face pentru a avea o siluetă de vis la 43 de ani după ce a născut doi copii! ”Secretul cred că e să…”

Simona Gherghe a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. Și deși este mamă, acest lucru nu o împiedică să arate impecabil.

Simona Gherghe, ce face pentru a avea o siluetă de vis la 43 de ani după ce a născut doi copii! ”Secretul cred că e să...”

Simona Gherghe nu mai e la prima tinerețe, însă trebuie să recunoaștem că e într-o formă de zile mari. Chiar dacă are 43 de ani, frumosa prezentatoare TV știe foarte bine cum să se mențină într-o formă de excepție. Așa că ne-a împărtășit unele taine din viața ei care o ajută să se mențină tânără și frumoasă.

Simona Gherghe este acum din nou pe micile ecrane. După ce a părăsit emisiunea ”Acces Direct”, vedeta a luat o pauză  de la tot ce înseamnă postura de prezentatoare TV.

Și-a încărcat din plin bateriile, iar acum iată că a revenit cu forțe proaspete și cu entuziasm într-un nou proiect. În momentul de față se află la cârma emisiunii ”Mireasa” și trebuie să recunoaștem că se descurcă de minune în această postură.

Prezentatoarea TV este mamă a doi copii minunați și, chiar dacă a trecut prin două nașteri, acest lucru nu o împiedică să fie un model de frumusețe pentru fanele sale, cu un corp de invidiat și o piele strălucitoare.

Simona Gherghe, ce face pentru a avea o siluetă de vis la 43 de ani după ce a născut doi copii! ”Secretul cred că e să...”

Cu toate acestea Simona Gherghe se poartă cu aceeași modestie caracteristică. În ultima vreme a mai scăpat și de câteva kilograme care erau în plus, iar acum se declară pe deplin mulțumită de greutatea ei.

Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească

„Mie mi s-a părut că nu am arătat grozav. De fapt, am remarcat o chestie. Tenul meu s-a dezobişnuit de machiajul de televiziune. A fost nevoie de vreo săptămână şi ceva să reuşim să facem cumva să arăt cât de cât OK. Între timp, am mai şi slăbit puțin, acum sunt mulțumită.”, a mărturisit ea.

Acum are o greutate ideală și se simte foarte bine în pielea sa, însă întrebarea care se află pe buzele tuturor este de cum a reușit să obțină această performanță? În trecut a fost o împătimită a pastilelor de slăbit, însă nu numai că nu au fost deloc eficiente, însă i-au adus și multe alte probleme de sănătate, motiv pentru care a renunțat la ele în timp util. Cu toate acestea, vedeta se pare că a găsit o soluție alternativă mult mai bună și eficientă.

„Nu prea am timp să mănânc. Acasă am de hrănit cel puțin un copil, la platou nu prea am timp. Şi, uite aşa, secretul cred că e să mănânci puțin.”

Mai mult decât atât, frumoasa vedetă nu este deloc împotriva operațiilor estetice și mărturisește faptul că, atunci când va considera că va fi necesar, va apela fără doar și poate la o astfel de intervenție.

„M-am gândit, normal. Şi când o să consider că e necesar, voi apela la astfel de procedee.”, a recunoscut Simona.