Simona Gherghe, detalii picante din viața de cuplu! Cât de geloasă este în relație: ”Dacă avem ceva de spus …”

Simona Gherghe vorbește despre relația sa de cuplu și face mărturisiri cu privire la certurile care apar între ea și soțul ei.

Simona Gherghe, detalii picante din viața de cuplu! Cât de geloasă este în relație: ”Dacă avem ceva de spus...”

Simona Gherghe este o femeie de succes care are tot ce și-ar putea dori oricine din postura ei. Pe lângă faptul că este împlinită din punct de vedere profesional, vedeta se bucură de o viață foarte frumoasă și liniștită alături de minunata ei familie. Aceasta are un soț iubitor care o susține orice ar fi și două fetițe minunate care au adus frumusețea în viața părinților lor.

După ce Simona Gherghe a plecat de la cârma emisiunii ”Acces Direct”, aceasta a luat o pauză bine meritată în care a avut destul timp să-și pună ordine în gânduri. Astfel a decis să se orienteze către un proiect de suflet foarte drag ei. În acest mod a ajuns moderatoarea unei emisiuni de foarte mare succes de pe Antena 1 și anume ”Mireasa”.

S-ar putea spune că are o viață perfectă și că relația ei de cuplu este minunată, lipsită de certuri sau gelozii. În realitate însă lucrurile nu stau chiar așa.

Simona Gherghe recunoaște faptul că între ea și soț mai există unele discuții în contradictoriu, însă acestea se rezolvă rapid de la sine. Frumoasa vedetă mai spune și că a evitat mereu să lase gelozia ca să-și întindă rădăcinile în relație.

Cei doi pun foarte mare accent pe o comunicare de calitate, venită la timpul potrivit și menită să rezolve lucrurile. Drept urmare în astfel de condiții e destul de greu ca lucrurile să se complice vreodată.

Simona Gherghe, detalii picante din viața de cuplu! Cât de geloasă este în relație: ”Dacă avem ceva de spus...”

Între ei nu s-a pus problema de gelozie

Gelozia dusă la extrem poate într-un final să distrugă cupluri. Simona Gherghe povestește că a avut parte de foarte multă înțelegere în acest sens din partea soțului ei. Mai cu seamă dacă luăm în considerare faptul că ea este o persoană publică. La rândul său și ea se consideră a fi maleabilă și înțelegătoare.

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă.”, a povestit prezentatoarea TV.