Simona Halep a dezvăluit cel mai ascuns secret al său: „Îmi dau arsuri la stomac, nu pot să mănânc aşa cum o fac normal”

Simona Halep a vorbit despre trăirile pe care le are atunci când se află pe teren. Marea noastră campioană a recunoscut că are parte şi de emoţii negative atunci când joacă tenis.

Simona Halep a dezvăluit cel mai ascuns secret al său: "Îmi dau arsuri la stomac, nu pot să mănânc aşa cum o fac normal"

Simona Halep a dezvăluit unul dintre cele mai marile sale secrete. Campiona a dezvăluit că trăirile negative îi dau arsuri la stomac şi îi afectează randamentul pe teren.

„Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturași frumoși, ți-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoții negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mănânc, nu pot să beau prea bine, așa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoții negative. Cele pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de adrenalină.

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Și mâinile, dar și picioarele. Ți se pare că nu mai poți să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simți grea, ți se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoții negative și nu cred că voi scăpa vreodată”, a spus Simona Halep la Alephnews.

Simona Halep şi marele vis din 2021. „Medalia de aur este obiectivul principal”

Halep este deja cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2016 a refuzat participarea la Rio din cauza riscului infectării cu virusul Zika.

„Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit”, a declarat Simona Halep.