Simona Halep, declarații despre operația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: „Știam că daca nu o să fac…”

Simona Halep le-a vorbit fanilor despre operația la sâni chiar de ziua ei de naștere.

Simona Halep, declarații despre opetația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: "Știam că daca nu o să fac..."

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate sportive de la noi din țară. Vedeta și-a sărbătorit pe data de 27 septembrie ziua de naștere. Cu ocazia împlinirii a 29 de ani, vedeta le-a vorbit fanilor despre unul dintre cele mai controversate subiecte. O asemenea zi importantă a făcut-o pe frumoasa vedetă să își amintească de momentele mai puțin plăcute din viața sa. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, tenismena a povestit câte ceva și despre operația de micșorare a sânilor.

Simona Halep, mai sinceră ca oricând

Vedeta este extrem de rezervată când vine vorba de viața personală. Rare sunt momentele în care Simona Halep aduce în discuție momentele grele din viața ei. Nici despre frumoasa ei poveste de dragoste cu Toni Iuruc nu a vorbit prea des. Chiar dacă sunt împreună de multă vreme, cei doi preferă să se iubească în spatele camerelor de filmat.

Operația de micșorare a sânilor este, de asemenea, un subiect delicat pentru  ea. De data aceasta, Halep și-a făcut curaj și a dat detalii importante despre asta. Nimeni nu se aștepta va sportiva să își deschidă inima în fața fanilor chiar de ziua ei de naștere. Intervenția nu a fost un moft pentru Simona Halep. Ea a recursc la o asta, pentru că altfel are fi avut grave probleme cu spatele. Acest subiect este unul extrem de personal și greu de abordat de fiecare dată. Ea a mai mărturisit că a făcu totul pentru tenis.

„Al doilea moment greu a fost operația. Nu am vorbit des despre acest lucru, este ceva personal. Am decis singură, părinții au fost aproape, dar nu mi-au spus ce să fac. „Am făcut-o strict pentru tenis. Știam că dacă nu o fac, o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mari și că n-o să pot să ajung la nivelul pe care mi-l doream.”, a povestit Simona Halep.